"Вот на доверие"
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
Ама виж, аз ти говоря за Скалата по Отъпяването. Там "Вот на доверие" е преди "Семейни войни". И защо? Защото "Семейни войни" успява да избегне отъпяването - там съм прекалено зает да се дразня от плажната говореща топка, за да ми Отъпява. А Горелката е скучноватичък, един - не може да те издразни хубаво. Затова и в Скалата по Лазенето По Нервите "Семейни войни" е преди "Вот на доверие". Ще трябва да ги поразучиш доста моите скали, за да не се объркваш :Р
- Moridin
- Global Moderator
Едит: Seems i'd need a thousand pages guide or something.. 
А Къци отдавна е извън всякакви класации, него не го коментирам
Просто ми е чудно как успява още да се държи на екран, все пак и той е хипер кретен, и предаването е ултра симплифицирано и безинтересно, просто не мога да разбера.

А Къци отдавна е извън всякакви класации, него не го коментирам

This is it. Ground zero.
- Lubimetz13
- Mistborn
Ъъ...вие заговорихте за Къци? За...Къци?! Мазохисти...За тоя човек, колкото и да се напъвам, не мога да измисля какво да кажа. Не защото нямам думи пред неземните му селянии, а просто защото не мога да се сетя за каквато и да е негова черта, която си струва да се спомене...Освен, че има изумителната дарба да вбесява нормалните хора само като му погледнат гелосаната зурла, естествено...
Моридине, ако си чел Достоевски, все някак ще се справиш и с ръководството ми...:Р
Моридине, ако си чел Достоевски, все някак ще се справиш и с ръководството ми...:Р
- JaimeLannister
- Forsaken
КЪЦИ?????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Къци е малумно тъп дебил...Смятайте-бившата ми класна го харесваше!!!Той й беше идол!!!ГОВОРЯ СЕРИОЗНО
А после хората се чудят защо не см с всичкия си
я и аз да ви видя с такава класна:evil:
бърррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр!!!?

Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира.
Мракът просто е!
Мракът просто е!
- Ambartanen
- Arcanist
Параграф за Къци.Препоръчително е да се прескочи.
Аз пък си имам любим цитат от къци
.Ето го и него:
"Аз искам да бъда стар,рус,мъдър старец с бели коси."
Не е от най-тъпите му ,но всеки път като се сетя и ми става смешно.Иначе ,когато ми се е случвало да гледам някой епизод(какво ли не бих направил ,за да избегна ученето за класна по немски) просто стоя и недоумявам как може да има толкова тъпи същества.И сериозно се чудя дали няма по-ниско IQ от амеба.
Иначе да се върна на темата -Вот на доверие може да бъде интересно.Просто като ги гледам как се мъчат на някакви елементарни въпроси и ми става кеф и жал за тях едновременно.Обаче оная част ,където се карат някакси съм успявал винаги да я пропусна(
the remote control rules
).
Аз пък си имам любим цитат от къци

"Аз искам да бъда стар,рус,мъдър старец с бели коси."

Не е от най-тъпите му ,но всеки път като се сетя и ми става смешно.Иначе ,когато ми се е случвало да гледам някой епизод(какво ли не бих направил ,за да избегна ученето за класна по немски) просто стоя и недоумявам как може да има толкова тъпи същества.И сериозно се чудя дали няма по-ниско IQ от амеба.
Иначе да се върна на темата -Вот на доверие може да бъде интересно.Просто като ги гледам как се мъчат на някакви елементарни въпроси и ми става кеф и жал за тях едновременно.Обаче оная част ,където се карат някакси съм успявал винаги да я пропусна(

Аз случайно хванах едно предаване("Вот на доверие"). Беше с тия там женки - Диди нам ква си, някаква фолк певица ромка и други дето не съм ги виждал. Е, според мен стигнахме дъното на ПРОСТОТИЯТА. То се размахваха камшици, то се псуваха...... Няма да го глeдам никога вече.
Единственото шоу, което малко от малко става, е "Стани богат". Не че е върхът, но бива. А "най-любимият" ми водещ е един по BTV - води "Изпитът". Ей тоя колко е противен........
Единственото шоу, което малко от малко става, е "Стани богат". Не че е върхът, но бива. А "най-любимият" ми водещ е един по BTV - води "Изпитът". Ей тоя колко е противен........
- Ambartanen
- Arcanist
Mен ми е най-противен водещия на Руска рулетка.Аз не знам това дали го дават още ,ама ми се струваше най-тъпото от всички.
А един малко странен въпрос ,но -Какво мислите за Ники Кънчев?Защото досега не съм срещнал момче/мъж ,който да се дразни особено.Обаче всички момичета/жени ,които съм питал не могат да го гледат даже.
А един малко странен въпрос ,но -Какво мислите за Ники Кънчев?Защото досега не съм срещнал момче/мъж ,който да се дразни особено.Обаче всички момичета/жени ,които съм питал не могат да го гледат даже.
Е, аз освен да съм малцинство... Мен в началото ме дразнеше, когато се носеше с ужасяващо гелосана коса, която изглеждаше крайно... нехигиенично. Обаче откакто промени това се дразня само когато напрви някоя твърде очебийна грешка. Иначе на мен ми харесва как води "Стани богат" и много ме е яд, че вече не го дават:///
- Ambartanen
- Arcanist
Е Ники Кънчев в сравнение с всички други водещи на такива предвания си е най-големия симпатяга
А онзи идиот дето води изпитът изобщо не ми се говори- не съм му гледал предаването, ама само като зърна и лошо ми става
А доколкото знам той се оженил за другата ми "любимка" от БТВ- колежката Векилска от сутрешния блок. Та тези двамата са си лика прилика, грррххх...ххрр

- armageddon
- Forsaken