Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
Изрод 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
http://news.ibox.bg/news/id_967380789
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- tigermaster
- Elder God
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=4 ... 75&cid=622
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
х10 000. Наистина. Историята с Мануела стана на латино-сапунка, ама от най-пошлите. "Очаквайте след новините Мануела, която за пръв път се пробужда след комата. Очаквайте утре вечер как тя прави първите си стъпки. Вдругиден гледайте продължението за баща й, който й иска прошка, че е профукал десетки хиляди левове на ротативки. Следващата седмица гледайте близките на Мануела, които разказват за детството й..."
На всеки човек рано или късно му писва. А Максим дали е нагъл не знам, но наистина не е единственият човек в тая държава, който е предизвикал катастрофа със смъртен случай, но продължава да си кара колата. Айсиктир вече!
На всеки човек рано или късно му писва. А Максим дали е нагъл не знам, но наистина не е единственият човек в тая държава, който е предизвикал катастрофа със смъртен случай, но продължава да си кара колата. Айсиктир вече!
- The Dragon
- Elder God
- Interpreter
- Forsaken
То добре, че са медиите - иначе нищо нямаше да знам за бозона, андрона и антиматерията - много бях невежа в тая област. Не че съм по-ориентиран напоследък: едни викат, че искат да възпроизведат дъ биг бенг, което си е стряскащо, други - че се търси антиматерията, която уж трябвало да е фифти-фифти, а хич я нямало, съвсем се обърках.
- Moridin
- Global Moderator
Сичко е много просто!
Изобщо не виждам как това, че е отказал да даде джипа си, минава за "нагло". Статията е безумна. Естествено, че ще иска да се забрави колкото се може, по-бързо.
Квот било, било, никой не е безгрешен, неговата грешка е доста соленка, но това поведение от осанна на разпни го е меко казано ужасно лицемерно и ме дразни от самото начало. То човек ако фане да ги следи, трябва да изпонарестува реално целият бг хайлайф за шофиране в пияно състояние, безумно е тва.
Изобщо не виждам как това, че е отказал да даде джипа си, минава за "нагло". Статията е безумна. Естествено, че ще иска да се забрави колкото се може, по-бързо.
Квот било, било, никой не е безгрешен, неговата грешка е доста соленка, но това поведение от осанна на разпни го е меко казано ужасно лицемерно и ме дразни от самото начало. То човек ако фане да ги следи, трябва да изпонарестува реално целият бг хайлайф за шофиране в пияно състояние, безумно е тва.
This is it. Ground zero.
- Interpreter
- Forsaken
Ах-ах! Радост за феминистките
По-глупаво нещо от това едва ли може да се измисли.
Кукувица кука на зелена бука

Което доказва как ония с дръпнатите очи прецапали Дунава с кратунки, съешили се със славянки и тракийки и се пръкнала българската нацияСпоред последното изследване, направено от най-големия ни генетик проф. Иво Кременски, българките генетично са чисти европейки, докато българите - азиатци. - в-к Стандарт

По-глупаво нещо от това едва ли може да се измисли.
Кукувица кука на зелена бука

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
каза още Плугчиева.Аз предлагам да сменим лексиката „крадем“, „прибираме средства“, нека да казваме, че имаме проблеми и трябва да ги преодолеем,

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”