Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Sep 09, 2008 8:17 pm

Ю ар фъкин джиниъс! :mrgreen:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 09, 2008 8:50 pm

Изрод :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Sep 11, 2008 2:05 pm

http://news.ibox.bg/news/id_967380789
Spoiler: show
Полицаят Митко Чавдаров от ямболското Бояджик ще бъде изправен на съд на 24 септември с обвинение от Военна прокуратура - Сливен за това, че е упражнил тормоз и насилие над шестима цигани.

Действието се развива преди няколко месеца.
В ранните сутрешни часове циганите се напиват „до козирката" и отиват до селското училище на Бояджик, където на пилон е издигнато българско национално знаме. Те започват да се хващат на бас кой може да се покатери по 3-метровия пилон и да скъса знамето.
Първият, който успява да го направи е 20-годишният Марин. Той се покатерва и скъсва знамето. Прави го на парцали.

В същия момент пристига младши инспектор Митко Чавдаров, който ги осветява с фенерче и им нарежда да напуснат мястото.

Въпреки че циганите оказват съпротива, Чавдаров успява да ги накара да излязат от училището и да спрат да поругават националната светиня.
Той прави рапорт в местното полицейско управление, след което е образувано досъдебно производство.

Районна прокуратура - Ямбол обаче, отказва да заведе дело срещу циганите.

Малко по-късно шестимата цигани, явно подучени от адвокати, занимаващи се със защита на малцинствата, подават оплакване до Военна прокуратура - Сливен.
В оплакването се твърди, че Чавдаров ги е осветил, заплашил, те са загубили равновесие и затова се е скъсало знамето.

Освен това и шестимата твърдят, че той е упражнил физическо насилие над тях. Интересното е обаче, че те не са предоставили медицински свидетелства за това. Освен това е странно, че загубвайки равновесие са се хванали на знамето и са го скъсал, поради факта, че то с намира на 3 метра от земята.

Очевидци от селото твърдят, че тяхната цел е била именно да се покатерят и да го скъсат.

Независимо от крайно противоречивите данни, все пак Военна прокуратура завежда дело по две обвинения срещу Чавдаров. Първото дело е на 24 септември.

Случат удивително прилича на този с граничар Михаил Цонков, който бе даден под съд за това, че в схватка с турски рибари-бракониери, защитавайки границата на България неволно е произвел изстрел и е причинил смъртта на единия от бракониерите. Сега пък полицай
Митко Чавдаров ще бъде съден за това, че е защитавал българския флаг от набезите на пияни цигани.
Ей затова съм за пълно юридическо унищожаване на малцинствата в България. Пред закона не трябва да има цигани, турци или някакви други. Щом са български граждани, да бъдат третирани като такива.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Devoted of Slaanesh
Paragon

Post by Devoted of Slaanesh » Thu Sep 11, 2008 5:02 pm

И червените бабички немало да идат на море...
Ке си скъсам паспортот най на края...
Не ща да съм бантустанец повече ей ...
:spank:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Sep 12, 2008 3:20 pm

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=4 ... 75&cid=622
Spoiler: show
Наглият Максим се репчи на държавата!

Максим Стависки, който миналата година уби човек в катастрафа предизвикана от самия него, отказа да даде смачкания си джип за паметник на шофьорското безумие, информира "Стандарт".

От КАТ са поискали смачканият Хамър, с който руснакът катастрофира миналoто лято край Ропотамо, да бъде изрисувана като звяр и поставена на рампа на Цариградско шосе в столицата. Страшният монумент трябваше да е част от кампанията "Да спасим децата по пътищата". Според инспекторите от Пътна полиция само така хората ще могат да си напомнят всеки ден как не трябва да се шофира.

Изданието информира, че от КАТ са се допитали за идеята лично до премиера Сергей Станишев, който я е подписал с одобрение. Съгласието си са дали и редица магистрати.

Стависки обаче побеснял, когато разбрал за плана, и отказал да участва. Според негови близки, той не искал повече името му да се свързва с инциденти.

Акцията стартира вчера. До 30 септември патрули ще следят кръстовищата и опасните пътни участъци в София. Униформени ще пазят малчугани от колите и пред всяко училище.

Наглостта на въпросното лице мина всякакви граници, когато му се наложи да коментира продължаването на шофьорската си практика на руска земя. Както е известно, булевардният руски сайт life.ru хвана Стависки как се качва на шофьорското място на червено ауди. Малко преди това той е уловен в интимни ситуации с партньорката си в шоуто "Ледена епоха" - Татяна Арнголц.

Руският фигурист обяснява пред българска печатна медия, цитирана от bTV, че по принцип не се качва зад волана, но поради "форсмажорни обстоятелства" му се наложило да шофира. Любителят на домашна ракия забърква в скандала и продуцентитите на "Ледена епоха", които му били дали аудито с рекламна цел.
Е, дразня се вече. Ама сериозно. Писна ми от тоя Максим. Все едно е единственият, утрепал човек в катастрофа. Все едно е единственият, карал пиян. Като че набиването на главата му на кол ще реши проблема по пътищата... Вече тотално ми писна от раздуването на тоя случай.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Sep 12, 2008 3:24 pm

+1000. Аман вече.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 12, 2008 3:53 pm

х10 000. Наистина. Историята с Мануела стана на латино-сапунка, ама от най-пошлите. "Очаквайте след новините Мануела, която за пръв път се пробужда след комата. Очаквайте утре вечер как тя прави първите си стъпки. Вдругиден гледайте продължението за баща й, който й иска прошка, че е профукал десетки хиляди левове на ротативки. Следващата седмица гледайте близките на Мануела, които разказват за детството й..."

На всеки човек рано или късно му писва. А Максим дали е нагъл не знам, но наистина не е единственият човек в тая държава, който е предизвикал катастрофа със смъртен случай, но продължава да си кара колата. Айсиктир вече!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Sep 12, 2008 3:58 pm

ще направят и филм , спокойно :wink:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Sep 12, 2008 4:07 pm

@tigermaster - все пак набиването на главата на Максим на кол ще си е готино на общо основание.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Sep 12, 2008 4:19 pm

То добре, че са медиите - иначе нищо нямаше да знам за бозона, андрона и антиматерията - много бях невежа в тая област. Не че съм по-ориентиран напоследък: едни викат, че искат да възпроизведат дъ биг бенг, което си е стряскащо, други - че се търси антиматерията, която уж трябвало да е фифти-фифти, а хич я нямало, съвсем се обърках.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Sep 13, 2008 9:54 am

Сичко е много просто!

Изобщо не виждам как това, че е отказал да даде джипа си, минава за "нагло". Статията е безумна. Естествено, че ще иска да се забрави колкото се може, по-бързо.

Квот било, било, никой не е безгрешен, неговата грешка е доста соленка, но това поведение от осанна на разпни го е меко казано ужасно лицемерно и ме дразни от самото начало. То човек ако фане да ги следи, трябва да изпонарестува реално целият бг хайлайф за шофиране в пияно състояние, безумно е тва.
This is it. Ground zero.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Sep 13, 2008 11:03 am

Ах-ах! Радост за феминистките :)
Според последното изследване, направено от най-големия ни генетик проф. Иво Кременски, българките генетично са чисти европейки, докато българите - азиатци. - в-к Стандарт
Което доказва как ония с дръпнатите очи прецапали Дунава с кратунки, съешили се със славянки и тракийки и се пръкнала българската нация :lol:
По-глупаво нещо от това едва ли може да се измисли.

Кукувица кука на зелена бука 8-)
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 13, 2008 12:31 pm

Аз предлагам да сменим лексиката „крадем“, „прибираме средства“, нека да казваме, че имаме проблеми и трябва да ги преодолеем,
каза още Плугчиева.

:yay:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Sep 13, 2008 12:43 pm

Много искам да и лепна един шамар на тая, ама хубав здрав шамарец. Да се търкулне по килима :lol: И след това за косата и пред народното събрание, където ще е бесилото... :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 17, 2008 12:39 pm

Ех тоя бизнес с чаветата :evil:
http://dnes.dir.bg/2008/09/17/news3385567.html