А сега да видим кой е прав и кой е крив! 9/11 :)
Moderator: Moridin
А сега да видим кой е прав и кой е крив! 9/11 :)
Ясно е, че 90% от хората вярват на всевъзможни конспиративни теории...
Та вие какво смятате? Кой стои зад атентатите?
Та вие какво смятате? Кой стои зад атентатите?
Аз бех 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Малките зелени човечета от алфа кентавър.
Първите няколко години беше забавно да се пуска тема за 11 ама вече се изтърка.
11.09 ще се превърне в нещо като холокоста, на никой не му пука всъщност, ама се правим колко сме загрижени от лицемерие ...
11.09 ще се превърне в нещо като холокоста, на никой не му пука всъщност, ама се правим колко сме загрижени от лицемерие ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
17:30 тази събота (вдругиден) на Одеон.alex_sultanov wrote:А тва е тая събота и е направо без пари. Каня всеки, който като Рол смята, че е ако нещо е в нета, не може да му се вярва.Е, ето тва НЕ Е в нета, а в ДЪРЖАВНО КИНО: http://programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=49352
Нула - разследване на 11 септември
Оригинално заглавие: Zero, inchiesta sull’11 Settembre
Език: италиански
Жанр: документален
Италия, 2007, 104'
Филмът е посветен на трагичните събития от 11 септември 2001 в Ню Йорк и представлява задълбочено журналистическо разследване с интервюта на оцелели и свидетели по целия свят, коментари на учени, изследователи и експерти. В тъканта на разказа са включени неизлъчвани досега видеокадри и ексклузивни звукови записи, официални документи, компютърни графики и възстановки.
Одеон Филмотечно кино
вход свободен
13 септември (събота), 18:00
Друг пък казват "Има ли смисъл, когато няма значение"
Мене ми е по-интересна модата напоследък да се палат бунища около големите градове тука.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Така е, някои са лицемери, други са дървеняци, изобщо всякакви хора по света...The Dragon wrote:Малките зелени човечета от алфа кентавър.
And you can't dance with a devil on your back...
Мня нема да я бъде тая тема. Сори заключвам.