Тъй като съм пряко ангажирана с дистрибутирането на филма, ще се въздържа да давам друга своя оценка, освен, че за мен това е дъ мост джойъбъл муви от доста време насам.
Именно защото съм пряко ангажирана с дистрибутирането на филма обаче, а и защото имах възможността да разпитам ужасно много различни хора, които са го гледали, мога да кажа, че досега нехаресалите "Мамма Мия!" са двама - Симо и един колега Симеон, твърд фен на хоръри и нищо друго. С това не подценявам тези мнения, пък и все пак не съм разговаряла с всички, които са го гледали, просто се кефя на изгледите за боск-офис представяне

.
Бтв, според мен именно предубеждението, че е женски, пречи на някои мъже да го възприемат като нещо жизнерадостно и носещо настроение, каквото филмът несъмнено е, а не като върха на кинематографичното изкуство, каквото не се и опитва да бъде. Нормално - аз така приемам повечето комискови филми, но не критикувам тези, които им се кефят

.
П.С. Не съм музикант, но с пеене съм се занимавала достатъчно дълго и професионално, за да мога да кажа, че като за актриса, Мерил е страшен глас! Но дори и това не е най-важното

. И понеже Алекс искаше съвет дали да го гледа или не, моят такъв е, ако иска да си оправи настроението за доста време напред, нека го гледа, ако иска да прави кино критика, споко да скипне, че няма да може да му се израдва. Аз вече го гледах 6 пъти и по време на всички тях пях с пълно гърло и танцувах на стола

. И не се сещам за класически чик-филм досега, който да ме е изкефил, та май не бих се присъединила към това определение