За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Зенедар нещо го гасиха днеска.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
абе, мани, мани, суета на суетите това Кселоса
той си има хубави като статс шоудърки от шадоу/фрост крафтения кастърски сет, ама снощи правихме бг-парти Аркатраз хероик, че беше дейли хероик куеста за там и от не-помня-кой-бос паднаха някакви сини шоудърки и той ги взе, че много му красиви
а те са едни светещи като Т2 едно време, ако се сещаш 

той си има хубави като статс шоудърки от шадоу/фрост крафтения кастърски сет, ама снощи правихме бг-парти Аркатраз хероик, че беше дейли хероик куеста за там и от не-помня-кой-бос паднаха някакви сини шоудърки и той ги взе, че много му красиви

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Ми така ме виждат по добре в DM :р
Баси 3 лвл днеска... почти целия кратер и фелууд с Анну разкъсахме
Баси 3 лвл днеска... почти целия кратер и фелууд с Анну разкъсахме

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Понеже виждам, че не коментирате и от това съдя, че не знаете, ще ви споделя, че следващия Patch ще бъде bridge patch към експаснжъна. В този пач ще се сложат: новите таланти на героите, новото пристанище в Stormwind и цепелините в Orgrimmar и при ъндедите там, 2 нови арени, новата професия и още един тон нови неща. Тоест ще можем да играем с новите таланти за известно време преди да излезе експанжъна. Предполага се, че ще има и някакъв евент, преди излизането на експанжъна.
Аз лично вече си поръчах 2 копия. За мен и за комшията
Аз лично вече си поръчах 2 копия. За мен и за комшията

- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
ами.. всъщност част от нас знаем това
аз и затова в момента се опитвам да вдигам друид с хирбализъм за професия, за да я дропна с мейна ми Таис и да взема новата професия за нея, за да може да намазвам от рейд-инстансите, дето е възможно да падат скролове за нея...
това, което се чудя е де ще турят това пристанище на Стормуинд?

аз и затова в момента се опитвам да вдигам друид с хирбализъм за професия, за да я дропна с мейна ми Таис и да взема новата професия за нея, за да може да намазвам от рейд-инстансите, дето е възможно да падат скролове за нея...
това, което се чудя е де ще турят това пристанище на Стормуинд?

Tais - 80 lvl, human mage
До стария квартал и катедралата е
в момента има скеле и лодки пълни с бурета барут там

Мажат мажат наред
Баси неподходящя момент беше да стигна 57лвл днеска промъквайки се насред група гадняри и откривайки /с лек експириънс/ новата територия която да ми прекъсне Prowl-a със златно сияние и да си умра
Ех малко остана до outlenda. 

Баси неподходящя момент беше да стигна 57лвл днеска промъквайки се насред група гадняри и откривайки /с лек експириънс/ новата територия която да ми прекъсне Prowl-a със златно сияние и да си умра

- PrivateRaio
- Misting