Форумно футболче
Moderator: Moridin
Ок, пичуе, на финалната права сме! Имаме нова топка (гответе се да ви дръстя за кинти) и игличка, а аз имам и помпа за колело. НО не мога да си намеря маркуча за помпата, така че сигнализирам, в случай, че някой има. Трябва да е за малък винтил - два милиметра.
And you can't dance with a devil on your back...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм, тая реплика с "мойто е повече неудобство, отколкото нещо друго" повече подхожда на мен в случая
Да, можех да продължа да играя, "контузията" ми на практика не ми пречеше, ако внимавах къде си слагам езика и зъбите, но с Морви решихме, че всъщност много добре сте се събрали пет на пет и че повече хора може да стане и неудобно.
А иначе да, първият мач (поне дотолкова, доколкото участвах) се получи добре (само дето "другият Пенчев" явно се е научил къде са ми слепите петна, като съм на врата
), а после и другото, което само гледах, изглеждаше много добре 

А иначе да, първият мач (поне дотолкова, доколкото участвах) се получи добре (само дето "другият Пенчев" явно се е научил къде са ми слепите петна, като съм на врата

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Много се радвам за което и съжалявам за провала на първия - и да си заявя пак постоянното присъствие (+ поне още един човек), пък занапред ше се обаждам преди да тръгна нанякъде, сега просто стана твърде бързо миналия петък.