Форумно футболче
Moderator: Moridin
Куотвам, че да го има и на тая страница.Moridin wrote:Аре да тестваме да напраим нещо утре без меджикци, а
фанах да смятам:
аз, емо, рол, тишо - сигурни
термит, шайха, приятел на шайха - почти сигурни
под въпрос - морви, пенчев, живик, ян, ицо, брат ми + евентуално Рандъм, който си идва утре (ама малко вероятно да се навие).
както виждате, има доста мегдан за мачле. Айде плз пишете ако имате възможност. Уви нямам телефон на Живко, който влиза нарядко, та ако някой има, моля да ме снабди.
And you can't dance with a devil on your back...
бтв утре сме отрано - почваме в 9 часа, а от "меджиците" след два часа шанс да играя имам само аз - Колето не играе, Валери е много назад. Така че пробвайте и с тях да свържете 
Напълно е възможно утре към 6-7 часа да играя и аз, ако не съм много скапан. Имайте предвид, че към 8 и нещо вече си се постъмва сериозно, т.е е добре да се почне към 6 и половина.

Напълно е възможно утре към 6-7 часа да играя и аз, ако не съм много скапан. Имайте предвид, че към 8 и нещо вече си се постъмва сериозно, т.е е добре да се почне към 6 и половина.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Еми 17.00 е по-добре, защото все пак това ще значи, че към 18.30 ще свършим.
Жоро и Емо са ок да с по-рано.
Коце-Моце, Термите?
Ако всички са ок да е от 17, нека да е тогава, ако има един-двама дето не могат пък тогава, съберете се в 18, все пак май само аз съм за по-рано.
Жоро и Емо са ок да с по-рано.
Коце-Моце, Термите?
Ако всички са ок да е от 17, нека да е тогава, ако има един-двама дето не могат пък тогава, съберете се в 18, все пак май само аз съм за по-рано.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Maledictus
- Warmage
Предполагам, че визираш мен донякъде. Утре заминавам за Испания и днес целият ми следобед е пълен с някакви крайно mundane неща за вършене и се извинявам много на всички, че няма да мога. Не че съм убер приносът към отбора, но просто исках да потичам.
И не си мисли, че не чета форума всеки ден, това, че не пиша и че съм инвизъбъл нищо не значи
.
И не си мисли, че не чета форума всеки ден, това, че не пиша и че съм инвизъбъл нищо не значи