Кой какво чете, part III
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
- BaYa
- Forsaken
Хей, я се стегнете!!
Става ми съвестно да изразя лично мнение.
За мен Американски Богове беше по-впечетляващата, но само пред Ананси Бойз, защото като втора част ... я четох на 2-ро място.
Нямам мнение за други книги на Геймън, понеже не съм чела нищо друго, но ако извадя късмета да успея да си купя нещо друго - ще си кажа. Така или иначе, не вярвам да започна с детската му литература, но освен Невъруер съм си набелязала Чупливи Неща и още 2 които не помня в момента.

Нямам мнение за други книги на Геймън, понеже не съм чела нищо друго, но ако извадя късмета да успея да си купя нещо друго - ще си кажа. Така или иначе, не вярвам да започна с детската му литература, но освен Невъруер съм си набелязала Чупливи Неща и още 2 които не помня в момента.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Туко що приключих последната трилогия на Фиист - the darkwar saga която се явява продължение на сагата за конклава и мога да твърдя че това му е най-успешната поредица след легендарната сага за войната на разлома. Фиист във една от най-добрите му форми предлага пир за читателите на фентъзи и оргазъм за феновете на фиист. След като ги прочетох наистина ми олекна защото малко се бях ядосал на първите две книги от конклава...
Sings we a dances of wolves,
who smells fear, and slays the coward.
Sings we a dances of mans,
who smells gold, and slays his brother.
who smells fear, and slays the coward.
Sings we a dances of mans,
who smells gold, and slays his brother.
- Lubimetz13
- Mistborn
Определено е детска книга, мен ако ме питаш. Това, че краят е тежко депресиращ (поне аз ревах на него
), не означава, че не е за деца. Адамс нали първо я разказва на децата си, които го убеждават да я напише.
Много хора, които са гледали филмчето или са чели книгата в детските си години, казват, че им е направила много силно впечатление, което всъщност е целта на една детска книга, нали?

Много хора, които са гледали филмчето или са чели книгата в детските си години, казват, че им е направила много силно впечатление, което всъщност е целта на една детска книга, нали?
- Interpreter
- Forsaken