За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Aug 26, 2008 3:50 pm

Motes of Water - Платото в Терокар, фармя ги с лока си с подводно дишане, изобщо не се показвам горе. Само си плувам подводата в кръг около малкото островче и дотя всичко наред.

Motes of Air - В Шадоумуун е най-доброто по ръба на картата зад базата на Алдор. Терена е малко насечен и леко кофти за предвижване, затова ги фармя с ферал друида си, където инстант преминаването в летяща форма и прелитане през цепнатините и баирите помага много.

Motes of Fire - Шадоумуун около големия вулкан в центъра. С елем шамана си им спуквам ***.

Motes of Shadow - Хелфайър полуострова, Войдуолкърите. С нищо не ги фармя, имам си 40 праймъла още :)

Motes of Earth / Mana / Life - с миниране и хербализъм дето ги имам с друида ги събирам и 3-те вида в Нетерсторм. За мана мотета фарм с бой е най-добре в северозападния ъгъл на Нетерсторм на ръба на картата близо до островчето на Сокретар.
Не мое да мъмриш, брат!

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Aug 26, 2008 6:29 pm

Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 28, 2008 8:17 am

Елейн, ама тебе май шамана повече те кефи от прийста :shock: направо ми разби представите точно ти на какъв клас би се спряла... е, аз залагах най-много на лок де, а ти още не си играла лок, но шаман някак не ми влизаше в класацията ти :roll:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Aug 28, 2008 11:52 am

Човек винаги може да изненада с избора си на клас... даже сам себе си може да изненада :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Aug 28, 2008 11:53 am

От вчера започна преордъра на WotLK в Пулсар! Дерзай народе!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 28, 2008 12:37 pm

тенкс, Nheela :D

другата седмица ще имам път близо до магазин на Пулсар, та ще си заявя за мен копие... трябва да питам мъж ми ще иска ли и за неговия акаунт.. :roll: ама то има време де..
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Aug 28, 2008 12:41 pm

А след време ще дадат и информация за партито :D

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Aug 28, 2008 2:42 pm

както и в Озона!

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Aug 28, 2008 4:04 pm

на нас пък ни обраха гилдията днес :(, много гадно.
И е някаква тенденция. защото много големи гилдии на Bronzebeard EU сървера пропищяха тази седмица.
Че даже май са хакнали акаунта на един от офицерите ни, които си кара сърфа от един месец някъде по моренцата.
Са чакам ГМ-татада реагират, та ще видим какво ще стане :( баси

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 28, 2008 4:16 pm

Пълна мизерия :(. Мдаа аз не бързам за са с експанжъна. Тамън ше ми се разчистят в оутленда за друида сички хиени ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Aug 28, 2008 4:43 pm

Мда, верно си е че ще опустее.
Ма има и лоши старни.
Аз като почнах преди година и малко тамън ставаше якия гринд в Аутландс, и добрия стар Азерот беше празен, повечето инстанции съм ги правил соло, ей тъй за удоволствие и ти на голям левъл. Парти за Шоломанс или Стратхолм просто няма! (аз сега си права редовно соло рънчета за кончето от барона, ма ....нъц).

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 28, 2008 5:24 pm

E аз куестя 99% от времето, което на pvp сървър е противопоказно за здравето и ше ми е далавера, мобовете си седат мирно и кротко :) даже се по-малко елитки има. Нарадвах се на партита достатъчно в гилдуорса ся малко соло където е технически възможно карам ;) Друида все повече ме радва а е едва 47 :oops:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Aug 28, 2008 6:16 pm

Абе има още много време докато излезе.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Aug 28, 2008 6:47 pm

Nheela wrote:Абе има още много време докато излезе.
Залагам на първи ноември :) Или там някъде ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Aug 28, 2008 7:24 pm

Аз ще почна да залагам, като приключи бетата. А това май няма да стане скоро. :)