Ми в момента много съм запален по тая група ( Payable on death) та ако някой ги е слушал може да дискутираме.
Който не е-> "Youth of the Nation" свалете си тази песен.
POD
Ха..определено Youth of the nation е най-добрата песен от целият им албум Изтеглила съм си всичките им песни и са много яки...на мен лично песните им веднага ми станаха едни от любимите...но само някой...
"Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."
Дж. Ф. Кенеди
"Mоже да вървя бавно,но никога назад!" - Ейбрахам Линкълн
Дж. Ф. Кенеди
"Mоже да вървя бавно,но никога назад!" - Ейбрахам Линкълн
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
Споко, ето ви тема за обсъждане:
Тъй като POD не се притесняват да казват, че са вярващи и част от песните им имат такива мотиви( Даже имат една в саудтрака на "Страстите Христови"), какво мислите за това и доколко е "подходящо" за този вид музика
Тъй като POD не се притесняват да казват, че са вярващи и част от песните им имат такива мотиви( Даже имат една в саудтрака на "Страстите Христови"), какво мислите за това и доколко е "подходящо" за този вид музика
"Сърцето ми е мрачен леден храм -
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
- Warrior Of Ice
- Merchant
Предоволно определен си е, според мен, но да не отклонявам темата...thunder wrote:какъв вид музика? POD свирят в онзи умерено неопределен стил, наричан от някои неометъл.
.::Metal World::. - Българският метъл портал