Part I
Moderator: Moridin
Идеята е лийчърите да свалят OP и ED веднъж, а те да си вървят автоматично когато пуснеш епизода - стига въпросният да е в същата директория.Killua wrote:oops: ordered chapters? Това като са отрязали оупънинг и ендинг ли е??
На мен пък точно първият най-много ми харесва.Преди малко изгледах Batman - Gotham Knight и съм много много доволна - с изключение на първия филм или епизод, другите ми харесаха доста.
Zoku още го няма преведено от a.f.k, които са си играли да преведат всичко в първия сезон, така че аз го гледах като някакъв сбор от доста по-лоши събове. Съветвам те да изчакаш тези на a.f.k. Дано го изкарат до края. Иначе проверявай на mininova.org докъде са я докарали.Killua wrote:Хм, започнах Sayonara Zetsubou Sensei (разбира се, след като се агитирах от статията на Амелито ;Р ).
ВЕЛИКО Е!!!!!! Сама си се хиля тука доволно и много ме е яд, че не им разбирам всичките простотии (както и че почти няма бележки от събърите).
А, отде да дръпна Зоку-то?? Хрис, да препоръчаш събъри, които са разчепквали повече? Аз първия сезон от анимес-бг си го дръпнах
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest