Майкъл Фелпс на специална диета за чупене на рекорди
14 август 2008 / Стандарт
Три пържени яйца на очи, две чаши кафе, омлет с пет яйца, чиния с овесена каша и три шоколадови пасти. В този порядък изглежда закуската на носителя на 11, засега, златни медала от олимпиади Майкъл Фелпс, като 5 са от сегашните игри, информира БТА.
Невероятният интерес към американеца, превърнал се в супер звездата на Олимпиада 2008, кара хората да се питат и с какво се храни "Извънземния", за да поразява рекорд след рекорд. Ясно е, че "диетата" на Фелпс се различава от тази на простосмъртните. Според специалисти той се нуждае от около 12 000 калории на денонощие, за да издържа на физическите натоварвания в басейна. Примерното меню на шампиона за обяд и вечеря изглежда така: обяд - половин килограм паста, два хамбургера или чийзбургера плюс енергетична напитка; вечеря - половин килограм паста, голяма пица плюс енергетична напитка. Оказва се обаче, че Фелпс изобщо не се вглежда в менюто си. Ям много и каквото си поискам. Въобще не пазя диети. Поглъщам всичко, което ми попадне под ръката, разкрива спортистът.
Диети, хранителни режими, здравословно хранене
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Е тва е диета ламери!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Te не ядат... те Зобат 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Трее се зоба от малък, аз са с тия килца мойте маломерни се чуда кво да зобна освен протеинчетата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- Maledictus
- Warmage
Верно е тва с креатина, кума ми - Чичката - който е общувал и го е наблюдавал - известно време беше с такова и много наддаде, после спря и сега има тяло на гръцки атлет - ваяно, и като железо - питайте Лиляната. Бтв, аз все още не съм обитвал със зобане и май ми е добре, ма зависи и кво търсиш като резултат де.......
Бтв, ЯКО соя. Варена много обичам......
Бтв, ЯКО соя. Варена много обичам......
Бе креатина добре, ма за мързела нема измислено лечение
Кво го е праила Лиляната? 

няма да се плашите-за един български мъж най-важното е да е космат - придава обем и създава усещане за притаена животинска стаминаRRSunknown wrote:Креатин ако вземаш друго не ти трябва.
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
Горното ми мнение е продукт на твърде малко кръв в алкохола (даже ми се губи кога е станало това). Хубаво е че си на ти със своята вътрешна мечка, ама малко триминг сигурно няма да ти навреди. Лято е все пак. Или пък епилация - което вече си е истински тест за мъжественостalex_sultanov wrote:Хъ?Е аз съм космат кат грузински медведь. Тва е добре, значи?
Тъкмо си купих про машинка за подстригване.

But I, being poor, have only my dreams;
Хехе аз поне съм удобно епилиран почти насекъде по рождение, както се викаше ''кьосе'' май
Боднах са една по голема кутишка креатинец пък да видим как ше ми се отрази са лека полека зобане с мярка. Тамън докъм съм на морето са и малко опити за плуване.