серииала няма връзка с филмите - там все едно събитията от филмите не са се случвали (паралена реалност все едно) затова не си намерил връзка.Mista_D wrote:С риск да бъда обявен за "идиот, олигофрен и т.н." ще попитам- в какъв ред да гледам всичко със заглавие Ghost in the Shell, защото изгледах първите два филма и първия епизод от първия сезон на SAC, ама нещо тоя епизод не ми се върза със станалото във филмите..
Ясно! Мерси за инфото. А поне 3-тият филм има ли връзка със сериала?RRSunknown wrote:серииала няма връзка с филмите - там все едно събитията от филмите не са се случвали (паралена реалност все едно) затова не си намерил връзка.Mista_D wrote:С риск да бъда обявен за "идиот, олигофрен и т.н." ще попитам- в какъв ред да гледам всичко със заглавие Ghost in the Shell, защото изгледах първите два филма и първия епизод от първия сезон на SAC, ама нещо тоя епизод не ми се върза със станалото във филмите..
newsflash - вторият сак е мега зле,с изключение на епизода с хлапето дето прави жерави от хартияИзгледах десети епизод тъмо..Еми тъпа работа.Това беше най-абсурдното представяне на съдебен процес във киното изобщо.
ако разменим местата на 'втори сезон' със 'SSS' ще съм абсолютно съгласен,но в този му вид мога само частично да се съглася за SSSRoland wrote:Ми не съм съгласен изобщо. Втори сезон е по-слаб от първи, но пак е бомба, а SSS е рециклаж без грам нова идея и намек за смислен сюжет.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest