На 10-ти юли съм гост в БНР да говоря относно Марс
Moderator: Moridin
На 10-ти юли съм гост в БНР да говоря относно Марс
На 10-ти юли, БНР, програма Христо Ботев, предаването "Лабиринти на познанието", веднага след новините в 15 часа с Росица Панайотова, аз (Светослав Александров) съм поканен да говоря на тема: "Марс и съвременните открития от безпилотния космически кораб Феникс"
Ще говорим за планетата Марс като цяло, неща, които се знаят до момента, какво стана с Феникс на 25 май, детайли във връзка с кацането. Какви научни експерименти бяха проведени на повърхността, какви са новите открития.
Ще говорим за планетата Марс като цяло, неща, които се знаят до момента, какво стана с Феникс на 25 май, детайли във връзка с кацането. Какви научни експерименти бяха проведени на повърхността, какви са новите открития.
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Утре в 19 часа ще бъде излъчена аудио чат-конференция, на която вие ще можете да задавате въпроси и отговори в реално време относно живота на Марс, резултатите от TEGA, MECA и останалите инструменти на Феникс.
Ще можете да слушате (а по-възможност и да гледате) ето тук:
http://www.ustream.tv/channel/bg-space-show
Ще можете да слушате (а по-възможност и да гледате) ето тук:
http://www.ustream.tv/channel/bg-space-show
- BaYa
- Forsaken
Аз не винаги успявам да ловя бг-радио от чужбина, та да попитам: Да успя някой да запише интервюто?? Ако да, да го качи някъде - разплатата - в бира, към Коледа (В София)!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Аааааааааа, аз заспала както винаги!!
За което се извинявам!!
Едитването беше леко премахнато по "културни" причини (горе-долу); можеш да единтнеш преди да се накамарят мнения след твоето май. Но админите могат много по-добре да ти обяснята защо и как.

Едитването беше леко премахнато по "културни" причини (горе-долу); можеш да единтнеш преди да се накамарят мнения след твоето май. Но админите могат много по-добре да ти обяснята защо и как.

Luxury is a matter of having options!!!
Има период от време за който могат да се едитват. По принцип няма проблем двоен пост за толкова време никакъв 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”