Форумно футболче
Moderator: Moridin
На мен ми е силно невъзможно днес, поради споменатата версия, която трябва да пуснем утре (надявам се...). Определено не съм се отказал от футбола, но гърчът на работа си е гърч на работа
За тази седмица само утре ми е ден, а иначе другата седмица съм на линия след понеделник.

За тази седмица само утре ми е ден, а иначе другата седмица съм на линия след понеделник.
Elves dig rocket launchers.
Морви е права. "Може би ще дойда, ако стане/не стане това и това, но ще знам еди кога си" е много по-добре от нищо и ако се каже ден-два предварително, хората все пак имат идея, че си си сложил мероприятието в евентуалните планове. Тва радио-мълчание в момента се интерпретира единствено като "няма да дойда/не чета темата" и разни включвания в последния момент има голям шанс просто да не променят нищо, щото хората вече са си решили, че мач няма да има.
Така че сериозно, пишете от по-рано, дори ако не сте сигурни, ако има все пак вероятност да дойдете. Това имах предвид с помагането.
За момента сигурни (8 човека):
аз
Емо
Валери
Шайх + приятел
Морви
Пенчев
Базил
Евентуално Никола.
Други?
Така че сериозно, пишете от по-рано, дори ако не сте сигурни, ако има все пак вероятност да дойдете. Това имах предвид с помагането.
За момента сигурни (8 човека):
аз
Емо
Валери
Шайх + приятел
Морви
Пенчев
Базил
Евентуално Никола.
Други?
And you can't dance with a devil on your back...