Здравейте, аз съм Мъдо.
Регистрирах се специално, за да се извиня за поведението на хазяина ми Skrotum, макар и да съзнавам, че може да ме изхвърли от жилището ми. Съжалявам, понякога може да е труден, наистина, когато дойде всеки месец за наема, се чудя какво правя у тях. Но съм чувал, че е важно да остана и че бягството ми може да се отрази на любезния чичко от аватара му. Затова си стоя.
Моят хазяин обича да гледа филми и да си мисли, че разбира от тях. Обича и да ги коментира, макар от някои коментари да ми се ще да повърна в комина (странна къща имаме бтв, коминът сочи ту надолу, ту нагоре). Ама като ме види в това състояние, Skrotum се стяга и ми става още по-зле, затова гледам да го правя скришом и да не се обаждам, когато ми говори за последното говно, което е гледал. Той ги гледа често, или поне така му се струва. Щото говната живеят точно до него и често излизат, та му се струва, че никой друг не живее в съседство. Аз обаче обичам да пътувам

Вътрешната ми същност пътува доста често, понеже любезният господин често си чисти комина, макар и никога в компания. Докато го прави обаче, е доста груб към братовчеда Skrotum. Често го стиска силно, един път даже с помпони. Веднага след това пък го дращи с нокти, което явно му доставя удоволствие, но братовчедът Skrotum се мъчи и понякога споделя с мен.
Аз се опитвам да му обясня, че светът е всъщност хубаво място, пълен с прекрасни снежнобели чаршафи и тоалетни чинии, но той все не вижда отвъд говната. Въпреки това е добър човек и аз му прощавам. Простете му и вие и го помнете с добро