За останалите интересно ми е кой какво мисли. Само моля без пенене, и без това цяла сутрин слушам малоумието на народните "избраници"

Moderator: Moridin
Всъщност специално на 9-ти септември подобно нещо не се случва. Прави се държавен преврат. Въвежда се т.нар народна демокрация, която забележете не забранеява политическите партии или нещо подобно. Запазени са болшинството кадри, политически и военни. Доста годинки по-късно, когато вече има реална членска маса на комунистическата партия и са обучени приемници, може се говори за налагането на нещо.Havelock Vetinari wrote:Извинявайте за пененето, но датата, на която в една държава е наложен тоталитарен режим няма логически връзки в главата ми с думата "празник".
Аз я започнах защото се издразних от неадекватното поведение на наште любими депутати, които упорито се обвиняват в какво ли не и говорят глупости вместо да си вършат работата....Regsa wrote:Не виждам какво има да му се плюе на 9-ти септември. Особено пък от хора като нас, които са хванали само последните му години. Но това е много гадна тема и не би трябвало да я започваме въобще.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest