И то да беше само със "Седморката на Блейк". Онзи ден изгледах първия епизод на "Синьо лято". Не мога да разбера с какво ме е накарал този сериал да го гледам три лета подред? За детската ми привързаност към Панчо пък въобще няма да отварям дума...
Наследството на Гулденбургови
И то как ми го съсипа детският спомен - не е за разказване.
И то да беше само със "Седморката на Блейк". Онзи ден изгледах първия епизод на "Синьо лято". Не мога да разбера с какво ме е накарал този сериал да го гледам три лета подред? За детската ми привързаност към Панчо пък въобще няма да отварям дума...
Last edited by Regsa on Wed Sep 08, 2004 10:16 pm, edited 1 time in total.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
Ами това е то! Всеки си къта ревниво по някой детски спомен от разрушително-циничния поглед на порасналото дете (или може би не съвсем порасналото
).
Дааа... Регса, определено не бих гледала отново Синьото лято.
Но "Войната на таралежите" устоя на заплахата. Все още ме забавлява:). Когато пуснат по някой епизод де:)
Дааа... Регса, определено не бих гледала отново Синьото лято.
Но "Войната на таралежите" устоя на заплахата. Все още ме забавлява:). Когато пуснат по някой епизод де:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Jaar
- Mistborn
И майка ми така остана изненадана и разочарована, като гледа наскоро "Отнесени от вихъра". А аз не издържах и си излязох от стаята, оставяйки зад себе си "класиката", заради която бях седнал пред телевизора - нещо, което не ми се случва често.
На мен пък ми липсва "Алф"
Страшно ми харесваше и си имаше култови лафове и моменти.
На мен пък ми липсва "Алф"
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- JaimeLannister
- Forsaken
Хм, преди няколко години го повтаряха по Бтв и... е, пак си беше смешно, но нямаше много общо с онзи филм, който чаках с нетърпение всяка седмица и заради който по изключение си лягах по-късно. Просто беше свежо филмче, но не чак култово. Иначе на мен най-голямото ми разочарование в това отношение беше семейство Флинтстоун като го гледах повторно.
Last edited by Morwen on Fri Sep 10, 2004 1:21 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Amos Trask
- Aes Sedai