Аз съм абсолютно зашематена
Българските граничарски кучета заминават за евтаназия!!!
Moderator: Moridin
Българските граничарски кучета заминават за евтаназия!!!
http://www.iwns.org/index.php?subaction ... om=&ucat=8
Просто не е за вярване, че има такива хора...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
Работата е наистина противна. На една моя приятелка мъжът й е военен и работеше с прекрасно куче. След като кучето се "пенсионира" баща му го взе и известно време овчарката живя у тях. После военните надушиха някак цялата работа, съдиха се с него и в крайна сметка взеха кучето и го умъртвиха. Грозна история.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
Споко бе хора, кво се връзвате? Както вече подочух от познат, много навътре с тия работи (кучкарници и тн.) май ще се окаже че военните кучета са бракувани, някакви кучета са умъртвявани, ама като изключим принадлежността към кучешкия род, нищо общо между тях.
Все пак това са напълно обучени кучета, които още могат да служат, от подбрана порода са и струват МНОГО пари. Просто някой за пореден път си върти далаверка и обира държавата, коята е плащала за обучението на тия кучета.
Все пак това са напълно обучени кучета, които още могат да служат, от подбрана порода са и струват МНОГО пари. Просто някой за пореден път си върти далаверка и обира държавата, коята е плащала за обучението на тия кучета.
Не мое да мъмриш, брат!