The Dark Knight
Филмът е брутален. Въпреки че очаквах много заради целия хайп, който ми се изсипа на главата последните дни не предполагах че ще е чак толкова як. Просто не мога да намеря думи да опиша колко се изкефих.
Определено мисля да повторя още утре примерно.
Определено мисля да повторя още утре примерно.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- tigermaster
- Elder God
По-добър ли е от "Престиж"?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Филма е страхотен. Най-добрия, който съм гледал от Авиатора насам.
Аз в момента съм силно раздвоен, как точно да гласувам. Не бих му сложил чак десятка на Дарк Найт, но пък ми се ще да е така по-напред.
А Heath Ledger направи ролята на века.
- Spoiler: show
Аз в момента съм силно раздвоен, как точно да гласувам. Не бих му сложил чак десятка на Дарк Найт, но пък ми се ще да е така по-напред.
А Heath Ledger направи ролята на века.
Last edited by dellusion on Wed Jul 23, 2008 10:01 am, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Първата разколебаваща ме реакция до момента. Това онзи Авиатор ли е дето показа, че дори Големите Кинаджии се случва да копаят в естествените наторявания...dellusion wrote:Филма е страхотен. Най-добрия, който съм гледал от Авиатора насам.
Единственото положително нещо за Авиатора дето ми хрумва е, че помогна за Бандите на Ню Йорк...
Авиатора е сниман след Бандите на Ню ЙоркБобсън wrote:Първата разколебаваща ме реакция до момента. Това онзи Авиатор ли е дето показа, че дори Големите Кинаджии се случва да копаят в естествените наторявания...dellusion wrote:Филма е страхотен. Най-добрия, който съм гледал от Авиатора насам.
Единственото положително нещо за Авиатора дето ми хрумва е, че помогна за Бандите на Ню Йорк...