Spam is in the...
Moderator: Moridin
Добре... сменям ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нищо.
Логическа игрица
Готина е изключая звука 
http://de.fishki.net/picsw/072008/18/games/towers.swf
blog

- Spoiler: show
Логическа игрица

http://de.fishki.net/picsw/072008/18/games/towers.swf
blog

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми малце е тенденциозна...
В смисъл, да, наистина известните мъже са многократно повече от известните жени и повечето са живели по време, когато жените са били задължени да се занимават с бродиране. Условията не са съпоставими. Да не говорим, че не са споменати (не знам нарочно ли, що ли) наистина направили нещо полезно жени като очевадната Мари Кюри и не толкова известната Ада Байрон, примерно.
Все едно аз да извадя списък на мъже, довели до национални катастрофи и от това да заключа какви са гадове.
В смисъл, да, наистина известните мъже са многократно повече от известните жени и повечето са живели по време, когато жените са били задължени да се занимават с бродиране. Условията не са съпоставими. Да не говорим, че не са споменати (не знам нарочно ли, що ли) наистина направили нещо полезно жени като очевадната Мари Кюри и не толкова известната Ада Байрон, примерно.
Все едно аз да извадя списък на мъже, довели до национални катастрофи и от това да заключа какви са гадове.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Добре де, имаше изплезване тоя път 
А иначе - 116 ненужни факта:

А иначе - 116 ненужни факта:

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
А нц, това всъщност е така не само в Австралия. Истината е, че на доста места по света има монети - понякога отделни партиди, понякога с години наред - чиято деноминация е по-ниска от цената на изработката. Основната идея е, че стойността на изработката на една *банкнота* е много *пъти* по-ниска от деноминацията й и по този начин хазната / монетният двор / банката спокойно си поглъща малките загуби от монетите, като ги балансира с големите спестявания от банкнотите - и продължава да произвежда монети, защото за много хора те са по-удобни за дребни ежедневни покупки. И, да, знам, че има хора, които ще кажат "мразя да боравя с монети" - това не променя факта, че за много хора по света те *са* по-удобни за дребните транзакции 

Eric: I use my sword to detect good on it.
- The Dragon
- Elder God
За 14то усещам как Емо съжалява, че не е в древността