Иначе за мен Хълк Е в топ 3 марвелски филми. Може би на трето място, но влиза с лекота.
Никакъв проблем, наистина.Muad_Dib wrote:Извинявам се предварително на админите за тона, както и на самия Алекс:Трябва да си пълен ОЛИГОФРЕН, за да напишеш това.Хълк - доста различен от новия и по-добър като цяло. Дори само кинематографията на Анг Лий е достатъчна. Да не говорим за човешката история, която, както помним, почти липсва в римейка. А си има и здраво екшън, и ефекти. Така че излиза, че провалът (относително) на Хълк филмите се дължи не на трактовката, а на изходния материал. Някои неща просто не минават пред мнозинството хора.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бай-бай10) Не се позволяват провокативни постове, особено систематични такива. Няма да толерираме умишлено неверни твърдения с цел спор и умишлено преекспонирано поведение с цел спор. Няма да се толерира дразнещо самоизтъкване с цел спор. Кога един пост е такъв, е трудно да се каже. Както обикновено, определянето остава работа на админите, поради липса на по-добро решение. На потребител, нарушил това правило, ще бъдат направени няколко забележки, след което ще последва бан. Най-важното за един форум е добрата му атмосфера.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests