Шоуто на Слави?
Ми как да обясня - веднъж-дваж на тримесечие ми се случва да гледам негово предаване и то ако:
а) знам, че ще е с някой гост, който държа да гледам
б) просто съвсем нямам какво друго да правя (дори не ми се бродира и гоблен тоест)
По стечение на обстоятелствата и двата случая на гледане на негово предаване ме докарват до кротък бяс, който ме държи с петилетки едва ли не. Ми много се нервя пък! Онова с Лоренцо Ламас така и не успях да го забравя, а беше преди около две години, шоуто с Паата Бурчуладзе го заразях на средата, а онази пародия с Хосе Кура... Ми изчервявам се като се сетя как Слави каза, че на света имало трима велики тенори, колко хубаво било, че Кура драпал да стане четвъртия... Та отдавна не съм го гледала, но ако пак ми се падне сгоден случай пак ще ме обхване кротка (и не толкова) ярост и пак ще се нервя!
а) знам, че ще е с някой гост, който държа да гледам
б) просто съвсем нямам какво друго да правя (дори не ми се бродира и гоблен тоест)
По стечение на обстоятелствата и двата случая на гледане на негово предаване ме докарват до кротък бяс, който ме държи с петилетки едва ли не. Ми много се нервя пък! Онова с Лоренцо Ламас така и не успях да го забравя, а беше преди около две години, шоуто с Паата Бурчуладзе го заразях на средата, а онази пародия с Хосе Кура... Ми изчервявам се като се сетя как Слави каза, че на света имало трима велики тенори, колко хубаво било, че Кура драпал да стане четвъртия... Та отдавна не съм го гледала, но ако пак ми се падне сгоден случай пак ще ме обхване кротка (и не толкова) ярост и пак ще се нервя!
Когато гости му бяха Ахат и AC/DC беше се облякъл с разни "метълски" (поне според пича, който отговаря за костюмите
) и дори пя с тях, каза че едва ли не им е най-големия фен в България, слушал им всичко... след няколко седмици му идва някоя поп-фолк звезда и се започва същото (без дрехите обаче
). Нарежда колко много талант има, колко почитатели дъра-дъра
Кани някакви дебели екшън звезди, които не са правели хитов филм от края на 80-те и им обеснява че половината население в тази част на Европа ги боготвори! Някакви режисьори и сценаристи, на които не е гледал нито един филм, нито може да каже 2 от тях, без да погледне в сценария си! Писатели, на които не би разбрал и половината от написаното им в заглавието на книгите им! И тук изразът "Тихо, ще се изложим пред чужденците!" важи в по-голяма сила от всякога.
п.п. винаги съм се дразнил в неговото така наречено "рекламиране на България". Че тук има най-красивата природа, най-дружелюбните|гостоприемните хора, най-красивите жени, най-добрата образователна система, най-умните хора, най-най-най... бива патриот, бива прима-патриот, ама толкоз лицемерие има само в шоуто му...

Кани някакви дебели екшън звезди, които не са правели хитов филм от края на 80-те и им обеснява че половината население в тази част на Европа ги боготвори! Някакви режисьори и сценаристи, на които не е гледал нито един филм, нито може да каже 2 от тях, без да погледне в сценария си! Писатели, на които не би разбрал и половината от написаното им в заглавието на книгите им! И тук изразът "Тихо, ще се изложим пред чужденците!" важи в по-голяма сила от всякога.
п.п. винаги съм се дразнил в неговото така наречено "рекламиране на България". Че тук има най-красивата природа, най-дружелюбните|гостоприемните хора, най-красивите жени, най-добрата образователна система, най-умните хора, най-най-най... бива патриот, бива прима-патриот, ама толкоз лицемерие има само в шоуто му...
The bells of hell go ting-a-ling-a-ling
For you but not for me:
And the little devils how they sing-a-ling-a-ling
For you but not for me.
O death, where is thy sting-a-ling-a-ling,
O Grave, thy victor-ee?
For you but not for me:
For you but not for me.
O Grave, thy victor-ee?
оффф Judas Priest де
последния път като го гледах (преди 1 месец някъде) каза една шега за ЕйСи/ДиСи и затова ми е останло в главата
може пък и защото не слушам нищо друго от три дена
последния път като го гледах (преди 1 месец някъде) каза една шега за ЕйСи/ДиСи и затова ми е останло в главата

може пък и защото не слушам нищо друго от три дена

The bells of hell go ting-a-ling-a-ling
For you but not for me:
For you but not for me.
O Grave, thy victor-ee?
For you but not for me:
For you but not for me.
O Grave, thy victor-ee?
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Блах, гледах го повторението и тотално ми падна мнението за това предаване. След като го видях Шекли на Еврокона, не съм и очаквал да каже нещо интересно в шоуто, но пък Слави Трифонов се държа като пълен идиот. Задаваше дебилни въпроси(е, не като онези в Пловдив, все пак:)), като на половината се мръщеше дебилно, а и силно ме съмнява наистина да е чел нещо от него. Чудя се, защо трябва да се прави на великия разбирач и да кани всеки, да се бърка навсякъде и да се подиграва с каквото и да е, след като даже с всичките си сценаристи зад гърба пак си е посредствен и тъпичък.
Ми не знам, на мен не ми е. А колкото до бутането навсякъде, човекът си прави шоуто. Факт е, че му гостуват, нали? Не му отказват. Освен това си има некъв талант за гъбаркане :) Ся, извинявам се, ама веднъж, след поредния виц за Лили Иванова, почна да разказва вицове за Слави Трифонов :) Малко респект все пак ;)
And you can't dance with a devil on your back...
Ми то не знам за кой виц става дума, ама аз слушах един за Слави Трифонов, в който разказвачът доволно се самопохвали:) най-велико беше шоуто с Кембъла. Единият тъпичък, другият - простак до немай къде. Слави се беше обидил, та чак пушек му излизаше през ушите. Пък то си е вярно, че се продава и той от време на време - с "Вокс попули" и "Прима патриот" направо си стана първи прима идиот. Ма не, той наистина е прекалено нахален понякога, не може той да разреши всички проблеми все пак. Пък и гъбаркането си има някакви граници, отвъд тях се превръща в пошло.
Факт, тва последното, пък и често ги прехвърля. Обаче нерядко и се придържа към тия граници, и тогава според мен е много добър. Има негови предавания, на които съм се смял с глас.
Така де, ся, не ми е толкова важна честта на Евгений Минчев, че да не ми е смешно, когато го нарекоха "Евг, точка, Минч, точка - властелинът на пръстените". В първия момент чак не зацепих за кви пръстени идело реч :)
Така де, ся, не ми е толкова важна честта на Евгений Минчев, че да не ми е смешно, когато го нарекоха "Евг, точка, Минч, точка - властелинът на пръстените". В първия момент чак не зацепих за кви пръстени идело реч :)
And you can't dance with a devil on your back...
Такива като EvGAYni Минчев са си го заслужили:) Аман от изцепки. Предаването хич не е лошо в голямата си част, но от време на време страшно ме дразни. Може би малко трябва да се поосвежи, като че ли се поизтърка вече. Пък на Слави заради вицовете може да му се прости с някои уговорки. Може да се бута не на място, но поне е инициативен, което е дефицит у нас.
Много добре правиш, защото той само това върши добре - разправянето на вицове.Roland of Gilead wrote: Междувременно аз му гледам обикновено само вицовете...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- JaimeLannister
- Forsaken