Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jul 09, 2008 12:54 pm

Хахаха, сложили са плакат от съвсем друг филм, идиоти :roll: Филмът от плаката съм го гледала, филмът от торента - не :)

Едит: абе не е поразително тъп, просто не е типичният американски филм и не върви по познатата схема.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jul 09, 2008 1:49 pm

Muad_Dib wrote:Има някаква грешка, защото оригиналният The Pledge е от преди 3-4 години. И да поразително тъп е, въпреки Джак никълсън.
На мен ми хареса. Съвсем прилично филмче. И да плаката е сбъркан.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 09, 2008 2:40 pm

Батка, на теб всичко ти харесва. :roll:

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Wed Jul 09, 2008 6:13 pm

Ем, ще свалим и ще видим:)
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 11, 2008 5:38 pm

Гледах Били Елиът, отдавна му се канех. Адски е странно да го кажа за житейска драма, но имаше много надъхващ край :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Jul 11, 2008 10:14 pm

Абе, я дайте съвет к'во да гледаме с Хриси - Белият принц на Каспичан или Неуловима анорексия?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 11, 2008 10:32 pm

За бога, толкова долнопробен хумор, че ми се отщя да те посъветвам :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jul 12, 2008 12:42 am

Пробвай да бъдеш по-малко скучен и безполезен. :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jul 12, 2008 12:57 am

The last person who has the right to call me boring laughs at you :lol:

Иначе Каспиан никой тук не го е гледал до момента, а Уонтед е проверен боклук. Аз съм му писал 3.5 в ревюто.
And you can't dance with a devil on your back...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 12, 2008 1:22 am

нищо общо с темата но кога ще пускате следващия брой ?
и по темата - аз съм поредния прецакал се с Wanted още повече че бях чел комикса и имах някакви очаквания. Ако питат мене и 3.5 му е много за претенциите които има.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Jul 12, 2008 2:58 am

AlDim wrote:Абе, я дайте съвет к'во да гледаме с Хриси - Белият принц на Каспичан или Неуловима анорексия?
Гледай Wanted ще те изкефи повече сигурно !
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 12, 2008 8:00 am

Спести си ги на кино :twisted:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jul 13, 2008 3:19 pm

Гледайте всичко ОСВЕН Неуловим. :lol:
Е, може би без Сексът и градът, ама там вече питайте Йоан, Валери и Адриана. :mrgreen:

А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". :idea:
В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден.
Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но във версия с бойни изкуства.
Нещо като Убий Бил среща Кунг-Фу Панда като настроение. Дейвид Карадайн обучава Роб Шнайдър, който ще изкара години в затвора и иска да се пази от нежелани ласки. Доста готино се получава като резултат. :mrgreen: А съпругата на Шнайдър е доктор Камерън от "Д-р Хаус". :D
Last edited by passer-by on Sun Jul 13, 2008 6:57 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Morrowind
Adept

Post by Morrowind » Sun Jul 13, 2008 3:53 pm

Днес гледах Лабиринтът на фавна. Въпреки начеките на негативно очакване, които имах преди да започна филма, след първите 10мин всичко се бе разсеяло. Филмът е много добър и не трябваше да го отлагам толкова време...просто ефектите, сюжета и самото майсторство при заснемането....направо си ме изкефи!
www.branev.blogspot.com - моят блог
http://fortumo.bg/ - SMS услуги за 5 минути

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 14, 2008 12:29 am

Чакам обективното мнение на сем. АлДимови за Неуловимия, че аман от предразсъдъци. :)

Аз вкарах една серийка "гледани навремето, но по/забравени", за да се почувствам отново вкъщи след морските скиталства - и да се залъжа до утре, когато почва непрекъснатият едномесечен киномаратон 8-) :

Хълк - доста различен от новия и по-добър като цяло. Дори само кинематографията на Анг Лий е достатъчна. Да не говорим за човешката история, която, както помним, почти липсва в римейка. А си има и здраво екшън, и ефекти. Така че излиза, че провалът (относително) на Хълк филмите се дължи не на трактовката, а на изходния материал. Някои неща просто не минават пред мнозинството хора.

13-ият воин - нищо, с което да ме изненада, помнех го мотамо. Бива, но основната му сила е в концепцията. Оттам-нататък - нищо особено. А за какво са изхарчили $160 million!!! по цени от '98 понятие си нямам. Патфайндърът сега докара несравнимо по-скъпарска визия с десет пъти по-малък бюджет. (В хубави времена живеем. 8-) ) Заслужава си да е провал поради тва разхищение, но не и чак толкова огромен, какъвто беше.

Истински лъжи ('94) - в момента го зяпам и за щастие нищичко не помня, все едно гледам нов филм. :) При това е готин, един от малкото (ако изобщо има други) нефантастични екшъни на Арнолд, ставащи за гледане - шото е достатъчно интелигентен, за да се самопародира.

edit: Божке, тва е един от най-смешните филми, които съм гледал. :lol: Търкалям се от смях на целия подсюжет с изневярата. Мани екшъна с арабеските, заради който си свалих филма - комедията е невероятна! Призовавам всеки фен на Командо да гледа тоя, за да си даде сметка колко точно НИЩО общо нямат - и как се прави екшън-комедия/пародия и как не. :wink:
Last edited by shayhiri on Mon Jul 14, 2008 12:38 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.