Форумно футболче
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдааа, а ако си бях чел служебната поща от миналия петък, щях да съм разбрал, че тази вечер съм на фирмено парти с клиенти по случай десетгодишнината на великата ни фирма. Баш от тия партита, дето е много лоша идея човек да пропуска. Мрън.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Maledictus
- Warmage
E, получи се...интересно
По-равностойно от предния път (12:3 резултат тогава, направо си взехме...), за съжаление не запомних резултата, но определено ще запомня кръчмата след това. Страхотно слабо обслужване, страхотна компания
Мерси на всички, които се събраха там. I got a penny
Уф, спи ми се, излязоха ми синини по пищялите, едното ми коляно кърви и ми е малко по-забавно, отколкото би трябвало да ми бъде в такова състояние
Май трябва да полегна. Over and out.

Уф, спи ми се, излязоха ми синини по пищялите, едното ми коляно кърви и ми е малко по-забавно, отколкото би трябвало да ми бъде в такова състояние

бихме мисля 11-9
Доста по-добре от предния път определено. В началото беше неравностойно (4-0 поведохме), после изравнихте играта обаче и вкарахте повече голове, но ние пък ударихме незнамколко греди повече (аз се отчетох с 4 или 5, аргх).
Браво на Морви, която на вратата за всеобща изненада сложи почти всички други в малкия си джоб. Пенчев - взимай уроци!

Браво на Морви, която на вратата за всеобща изненада сложи почти всички други в малкия си джоб. Пенчев - взимай уроци!
Scalpel. Sponge. Magic Wand!