С герой който мога да оставя при Дуриел на Hell за 5 мин, да си направя кафе и като се върна да го заваря жив при споменатите гадове оцелявам не повече от 10 сек за което време избивам 2-3 и бягам.
Moderator: AlDim
Ами - аз за 3-5 дена си правя герой на 80 левел, въпроса е че ако не си МНОГО добър може да ти отнеме и 1 месец - играта e силно зависима от майсторство- това е разликата с WOW.Elayne wrote:Като ви чета оставам с впечатлението, че тая игра е зверски дълга.
Принципно я има и в Хелфайър и в оригиналното Диабло ама и на двете места е заключена барабар с още маса неща. Ма аз мойто съм си го тунинговал на макс, че е по-фън така. В на гейм-банши форумите има доста яко обяснения как човек да си я направи тая игра перфектна.The Dragon wrote:Това броня не е ли от Hellfire?
Няма я в оригиналното Диабло- в хелфайъра има една цака да се отключат два класа и няколко куеста единия от които дава бронята.Pugsley wrote:Принципно я има и в Хелфайър и в оригиналното Диабло ама и на двете места е заключена барабар с още маса неща. Ма аз мойто съм си го тунинговал на макс, че е по-фън така. В на гейм-банши форумите има доста яко обяснения как човек да си я направи тая игра перфектна.The Dragon wrote:Това броня не е ли от Hellfire?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests