A за Д3, имам лошото предчувствие, че атмосферата на играта няма да е същата не заради цветовете.. Като гледам шотовете яко ми напомнят за ВЦ3 или кое да е друго клиширано ДНД фентъзи, в никой случай за готик атмосферата на предишните части.. Мене лично т'ва най-много ми харесва(ше) в тях, че хем са некво фентъзи, хем света е супер оригинално замислен, няма ги стандартните черти на клишираното фентъзи, с разните му там елфи, джуджета и т.н., тва е един съвсем нормален медивъл свят, в който главния враг не е няква трета раса от гоблини орки и т.н., а хиляди демонични/ънден създания, идващи право от ада
Diablo 1,2
Moderator: AlDim
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Абе, каква е тая версия- защо ти липсват иконите
A за Д3, имам лошото предчувствие, че атмосферата на играта няма да е същата не заради цветовете.. Като гледам шотовете яко ми напомнят за ВЦ3 или кое да е друго клиширано ДНД фентъзи, в никой случай за готик атмосферата на предишните части.. Мене лично т'ва най-много ми харесва(ше) в тях, че хем са некво фентъзи, хем света е супер оригинално замислен, няма ги стандартните черти на клишираното фентъзи, с разните му там елфи, джуджета и т.н., тва е един съвсем нормален медивъл свят, в който главния враг не е няква трета раса от гоблини орки и т.н., а хиляди демонични/ънден създания, идващи право от ада
начело с най-главните демони и сатани
Та както бях започнал да казвам, тия полянки с зомбита дето са сложили в секцията с скрийншотове доста ми напомнят за коя да е игра oт рода на Dungeon Siege, примерно.. ама дано греша де
[/url]
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Не бе тва рандъм шотец от нета. мое некъф мод да е. визирах пигмеите
Иначе го играя на windowed mode, че грозотия на голям монитор вече. Аре мефисто си зе, ма уви роднини на гости се довлекоха в нас са. 
Last edited by Xellos on Sun Jul 06, 2008 10:36 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
не устоях на изкошението и аз си инсталнах Д2. Сега тъкмо довършвам играта си на Hell s Assassin (добре, че си пазя сейвовете), обаче съм загубил тренинг явно, успяха да ме убият няколлко пъти гадовете. Но си е кеф просто играта, fast and furious. 
Да видим докога ще издържи и тази мишка на бясното помпене.
Да видим докога ще издържи и тази мишка на бясното помпене.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
Аз мисля днес да врътна единицата за втори път с воина и после ще почна със сорцерера 
Едит: Добър съм:
Едит: Добър съм:
- Spoiler: show
- RRSunknown
- Elder God
- RossTheBoss
- Adept
- The Dragon
- Elder God