http://dnes.dir.bg/2008/07/04/news3163363.html
С две думи - той е бил транссексуал и станал мъж. Ама не си махнал матката. А пък жена му имала операция и на нея са й махнали матката. И нашият човек решил да ражда

Moderator: Moridin
Не искам да те разочаровам, но в женския мозък са открити клетки с които тя може да забременее. Тоест, да , всички мъже стават излишни.Pugsley wrote:Не знам обаче само на мен ли тази история ми се струва крайно отвратителна и въобще не се чувствам толерантен към подобни изроди. Да се така с мъже е едно ма тва е извън пътя. Бтв шибано ше е ако жените почнат да си забременяват сами, тогаа стаме излишни
Stoly wrote:Не искам да те разочаровам, но в женския мозък са открити клетки с които тя може да забременее. Тоест, да , всички мъже стават излишни.
+1Язък, ако забременяването е единственото, с което се чувствате неизлишни мъже пред жените
Морви, това ще де е било, когато си разбрала, че всичко зависи от щъркелите, нали?Morwen wrote:Някои да ми разясни това със забременяването от клетки от мозъка. В смисъл, и аз едно време мислех, че става само като си пожелаеш много силно, но после четох, че не било така...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests