Форумно футболче
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Не знам, към края наистина се чувствах пребит от тия съприкосновения
а и аман от тия спорове за всяко статично положение. следващия път съдия....
пичовете отстрани ми се искаше да ги наритам на няколко пъти, макар че не им обръщах много много внимание (с глава в земята ол да тайм е трудно)
такива ми ти работи
а и аман от тия спорове за всяко статично положение. следващия път съдия....
пичовете отстрани ми се искаше да ги наритам на няколко пъти, макар че не им обръщах много много внимание (с глава в земята ол да тайм е трудно)
такива ми ти работи
This is it. Ground zero.
Да, много им беше забавно на хубавците...
Обаче сериозно, хора, никой от нас не е достатъчно про, че да умеем винаги да падаме правилно (освен може би Емо), а дори и да бяхме, знаете колко сакатлъци им се случват и на големите футболисти. Ае една идейка по-внимателно да играем, а? Се пак ходим да си правим кефа, не да си чупим главите, нали?
Кажете ся кога играем пак? Аз съм он ВСЕКИ ден от седмицата. Уикендът отпада поради липса на мейн каста, но другата седмица всичко без събота ми е перфектно
А мое и повече от веднъж, така и така го правим след работно време 
ИГРАЕ МИ СЕ!
Обаче сериозно, хора, никой от нас не е достатъчно про, че да умеем винаги да падаме правилно (освен може би Емо), а дори и да бяхме, знаете колко сакатлъци им се случват и на големите футболисти. Ае една идейка по-внимателно да играем, а? Се пак ходим да си правим кефа, не да си чупим главите, нали?

Кажете ся кога играем пак? Аз съм он ВСЕКИ ден от седмицата. Уикендът отпада поради липса на мейн каста, но другата седмица всичко без събота ми е перфектно

ИГРАЕ МИ СЕ!
And you can't dance with a devil on your back...
Брат ми е потренирал футбол навремето, мразя да играя срещу него 
Сори за влизанията Мор, просто на моменти се подразних че отбора много пада, може да съм се заразил от Шайха предния път (или от Пъгсли
). Не може само да се печели, но бяха доста неравностойни отборите, както се вижда и от резултата. Ако си бяхме вкарали ние всички положения за гол пак щяхте да ни биете, толкова малко бяха 

Сори за влизанията Мор, просто на моменти се подразних че отбора много пада, може да съм се заразил от Шайха предния път (или от Пъгсли

Last edited by thunder on Fri Jul 04, 2008 11:19 pm, edited 1 time in total.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Баси, съдейки по реакциите може би следващият път трябва и някой физиотерапевт да намерите или направо линейка.
Завиждам ви за ентусиама да играете в тия жеги, честно.

Завиждам ви за ентусиама да играете в тия жеги, честно.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
След дъжд днес беше приятно, не беше жега. Следващия път си носете вода (т.е. всеки да си носи, че днес не стигна).
Аз съм доволна от преживелицата. Яко кинце и хубава гледка, забавна
. Препотихте се няколко пъти, мисля. Добре потренирахте. Жоро, Емо и Коцето тичат много, респект
.
Аз съм доволна от преживелицата. Яко кинце и хубава гледка, забавна

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз се извинявам за избълваните глупости и за това че си пренапрегнах толкова тъпо краката тази седмица. Аз съм 96 килограма и не съм се занимавал с НИКАКЪВ спорт от повече от три години. Просто трябваше отговорно да не играя днес, в началото си разтегнах десния крак като пич и после цял мач не правех абсолютно НИЩО. Извинявам се на всички съотборници, може да играя зле, ама мога доста повече от това, което показах днес.
Евала на брата на Коцето, на Валери и на Симо, който беше на 6.
Иначе ми беше супер яко както миналия път и се радвам, че дойдоха толкова много хора, главно се радвам, че Ицо се престраши и беше безкомпромисен на повечето атаки на нашите.
Следващата събота/неделя за мен, Валери и Коцето е абс невъзможно.
Евала на брата на Коцето, на Валери и на Симо, който беше на 6.
Иначе ми беше супер яко както миналия път и се радвам, че дойдоха толкова много хора, главно се радвам, че Ицо се престраши и беше безкомпромисен на повечето атаки на нашите.
Следващата събота/неделя за мен, Валери и Коцето е абс невъзможно.
Без да искам беше.Roland wrote:Бързам да вметна, че следващият, който ми шутира топка в лицето, ще му скоча на бой

Според мен мачлето се получи доста яко. Най-вече се изкефих че издържах цял мач без да стоя много на вратата.
Остро съм за другата седмица преди уикенда.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!