Кунг-Фу Панда
- RRSunknown
- Elder God
Таковата, ако някой не ще да се бръкне осем левчета за филм, той вероятно все пак ще се сети в един момент, че арената и замундата не са единствените тракери на света. От друга страна, хората, които гледат такива скрийнъри принципно не се отличават с голям интелект... 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- RRSunknown
- Elder God
Сам си си отговорилMatrim wrote:Таковата, ако някой не ще да се бръкне осем левчета за филм, той вероятно все пак ще се сети в един момент, че арената и замундата не са единствените тракери на света. От друга страна, хората, които гледат такива скрийнъри принципно не се отличават с голям интелект...

Рол, смяташ ли да отидеш? И на коя анимация си ходил последно, ако изобщо (не броим Беоулф)? Имам ч-вото, че си гледал само Шрековете.
Мисля, че този ше е добро начало. Липсва му донякъде само настръхващата на подходящите сюжетно места визуално-симфонична епика на любимите ми Шрек 1/2 и Хепи Фийт (и Хортън, вече), но и тук ми се напеперудчи стомаха поне веднъж (на най-клишираната сцена, подсказка
).
Мисля, че този ше е добро начало. Липсва му донякъде само настръхващата на подходящите сюжетно места визуално-симфонична епика на любимите ми Шрек 1/2 и Хепи Фийт (и Хортън, вече), но и тук ми се напеперудчи стомаха поне веднъж (на най-клишираната сцена, подсказка

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
Нещо явно съм изтъпял. Това не го схващам.shayhiri wrote:Липсва му донякъде само настръхващата на подходящите сюжетно места визуално-симфонична епика на любимите ми Шрек 1/2 и Хепи Фийт (и Хортън, вече), но и тук ми се напеперудчи стомаха поне веднъж (на най-клишираната сцена, подсказка).
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- The Dragon
- Elder God
Всъщност когато почнеш да разбираш, тогава е време да се притесниш.tigermaster wrote:Нещо явно съм изтъпял. Това не го схващам.shayhiri wrote:Липсва му донякъде само настръхващата на подходящите сюжетно места визуално-симфонична епика на любимите ми Шрек 1/2 и Хепи Фийт (и Хортън, вече), но и тук ми се напеперудчи стомаха поне веднъж (на най-клишираната сцена, подсказка).
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Сърцето ми се облива в кръв ма и аз ше дойда сигурно. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
При положение, че пиша така подредено, ясно и лаконично по принцип, ше ми простите сложния израз на места. Особено ако е все така граматически и смислово правилен.The Dragon wrote:Всъщност когато почнеш да разбираш, тогава е време да се притесниш.tigermaster wrote:Нещо явно съм изтъпял. Това не го схващам.shayhiri wrote:Липсва му донякъде само настръхващата на подходящите сюжетно места визуално-симфонична епика на любимите ми Шрек 1/2 и Хепи Фийт (и Хортън, вече), но и тук ми се напеперудчи стомаха поне веднъж (на най-клишираната сцена, подсказка).
Настръхвали ли сте по време на филм? Изтръпвали? Разплаквали? Няма точна дума. Ако ви се е случвало, ше разберете. Ако не, жалко. Тва е едно от най-големите удоволствия. Обикновено го предизвиква музиката, която подсилва (абс. целенасочено) определен сюжетен момент. Най-често се случва точно в добрите анимации. В ЛОТР и донякъде Кинг Конг (Джаксън

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не помня скоро/някога да съм се смял така на някой филм. В момента каквото и да кажа, ше прозвучи твърде възторжено, така че просто
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!
))
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com