Търся...
Moderator: Moridin
А, и аз нещо подобно обмислям другия месец. Как му е макрото? Може ли да пуснеш некой шот на нещо в максимум близък план.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
by popular demand.
Сервиза на Хюндай, на около километър от вкъщи на пълен 6x оптичен зуум.
Сервиза на Хюндай, на около километър от вкъщи на пълен 6x оптичен зуум.
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
Мерси. Не съм я правил аз де - едно приятелче вчера реши да тества апаратчето. Снима го това и ме препсува след това 
Хубавото на апарата е че има пълен manual mode, което го прави подходящ и за любители фотографи, не само за casual "глей кви цици има тая дай да си тествам зуума" снимачи като мен.

Хубавото на апарата е че има пълен manual mode, което го прави подходящ и за любители фотографи, не само за casual "глей кви цици има тая дай да си тествам зуума" снимачи като мен.
След като вече ВТОРА супа-шедьовър ми прокисва на следващия ден (проклети горещини), съм принуден да си потърся хладилник. Ето една от обявите, на които попадам:
Продавам работещ хладикник Беко. Всичко си му е ок. Само е малко обгорял и мръсен от сажди, но това лесно може да се почисти. При проявен интерес може да се обадите или пишете ма емейла.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Daggerstab
- Arcanist
Налага се да "легализирам" един компютър, та да попитам: някаква идея откъде мога лесно да се сдобия с retail Windows XP? ("лесно"="влизам и купувам", или поне поръчвам по пощата) И разликата между Home и Professional заслужава ли си парите?
(Това за София.
)
(Това за София.

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- The Dragon
- Elder God
Daggerstab wrote:Налага се да "легализирам" един компютър, та да попитам: някаква идея откъде мога лесно да се сдобия с retail Windows XP? ("лесно"="влизам и купувам", или поне поръчвам по пощата) И разликата между Home и Professional заслужава ли си парите?
(Това за София.)
Не си струва. Ама хич. А най-правилния вариант ако можеш да го избутаеш е купуваш мишка и OEM версия на прокта.
http://www.stealtech.org/?_cid=2&spid=498
Предполагам това ти върши работа

След това го обработваш с nlite за да го забързаш и да му махнеш боклуците.