Така че кво си се затръшкал, Райкоу?

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Някой било ли го е страх че ще се разболее от СПИН защото се седих за един от казрмата на който прителката се оказа болна и тоя докато му мине изследването беше изперкал. Не пожелавам на никого подобно очакване.shayhiri wrote:Тва е последното, което би ми хрумнало, честно.Тя, човешката наука, цъфнала и вързала, че да ме е страх от нея.
По-скоро се кахъря, че НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ. Е на, лекарството за СПИН-а, 30 години и почти нищо насреща. А тва, че цялата земя отива по дяволите? Пак нищо не могат да направят. Единствената област, в която имат осезаеми успехи, са комповете. А по тая линия ви гарантирам, че никви проблеми няма да има докато сме живи. Тия глупости с Изкуствения Интелект ше можете да ги видите само в любимата на Жоро прогностика.
Така че кво си се затръшкал, Райкоу?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests