Форумно футболче

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Jun 21, 2008 5:57 pm

тръгвам щом оправя заявките си, в 18 15. До там. Алекс не е звъннал още, ма ще видим...... :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 10:03 pm

Готино мачле се получи, поздрави на всички :)

За мен откритието на мача беше Ян, много мъдра и ориентирана игра! Жалко, че се контузи и не можа да разгърне съвсем потенциала. Дано не се откажеш занапред :)
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 21, 2008 10:10 pm

Разкажете по-подробно де? А Ян какво се е контузил?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 10:14 pm

Аммм няма много за разказване, в общи линии отегчихме публиката, която беше така добра да ни наблюдава и дори да вика отвреме-навреме.

Общо-взето равностоен мач, но предвид, че заради контузията на Ян отборът на Тишо игра солидно време с човек по-малко, реално те май си бяха по-добрите въпреки обратния резултат :)

отборите:

аз/емо/коцето/живко/базил

тишо/дидо/ян/шайха/валката

от мен евала на всички ентусиасти, коит дойдоха :)
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 21, 2008 10:15 pm

Намерихте ли на Базил обувки :) и екипче? :P
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 21, 2008 10:18 pm

Маса яко е било, некст тайм и аз! :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 11:01 pm

Elayne wrote:Намерихте ли на Базил обувки :) и екипче? :P
Той да каже, ма аз си взех и за мен от същите и много ме кефят. Никога не съм тичал толкоз. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Jun 21, 2008 11:45 pm

Шайха намери някакви обувки там за Базил май, следващия път Ян с наколенки, че да не стане фал

може малко да го посъкратим като време следващия път, че накрая всички ходеха :)

иначе беше доста равностойно, въпреки резултата (13-9), но като сменихме игрищата вкарахме няколко гола подред :) Трябва да поработя над стрелбата аз малко, че накрая с Дидо се надпреварвахме кой ще пропусне повече пъти срещу вратаря :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Jun 22, 2008 12:28 am

Да се оправи коляното и съм на линия :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jun 22, 2008 2:04 am

Добро мачле стана, поздравления на победителите, както и на Ян, Валери и Алекс, които направиха всичко възможно това да сме ние, но шанс, винаги има победител и загубил. :)
Кръчмата след това също беше много приятна. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Jun 22, 2008 10:11 am

Да, хубаво стана, аз почти успях да си прееба коляното, но се усетих на време и не се довърших, та сега само леко ме понаболява ;)

Жоро и Коцето много тичаха, както и Дидо и Тишо от другия отбор (естествено), останалите в общи линии редяхме периоди на подтичване с периоди на активно мъкнене по терена. Успяхме да изкраме топката на улицата около 10 000 пъти с МОЩНИ, КАЧЕСТВЕНИ, но за съжаление НЕ ДОТАМ ТОЧНИ шутове, а теренът беше единайстият играч (само че беше от трети отбор, който активно се стараеше нашите два да НЕ МОГАТ да свършат нещо хубаво през голяма част от мача)

Тишо и Дидо КОМБИНИРАХА МОЩНО ЗАЕДНО, а ТАРАНИРАХА ПООТДЕЛНО, Валката и Алекс в доста моменти бяха много вдъхновени в защита, а Ян верно си личи, че в по-добра физическа форма би могъл да е чудесен дефанзивен халф от подаващия тип.

От нашите хора Коцето играеше с истински ПЛАМ и СТРЪВ и в офанзивен, и в дефанзивен план, Жоро отново беше креативният двигател на отбора, не се спира тва момче, Базил беше нашият солиден гръбнак в защита (бая солиден наистина, страшна ефикасност демонстрира), Живко му помагаше активно, а като застана на врата направо ме изпълни :D Аз пък, ъм, подтичвах гол насам-натам и от време на време пусках лафчета...

Хубаво се получи и ми се доигра пак малко по-редовно, тъй че дайте да мислим отсега какво можем да направим по въпроса ;)

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sun Jun 22, 2008 10:25 am

Мачлето беше страхотно! Благодаря още веднъж на Жоро, че ми намери екипче (и извинявай, че не си ги сгънах след играта ама се отплеснах :oops: ) и на Алекс за чипиците, тамън по мярка ми дойдоха (явно наистина имаме еднакви крака).

От дърводелския техникум насам не съм се забавлявал (и задъхвал така - Тишо и Дидо не мож ги догони човек) така. Братята определено са дуо на мача, обаче контузията на Ян (който има много приличен и обмислено спокоен стил на игра) май изравни везните, да не говорим за моя леко селски стил на стопер, и се радвам, че въпреки опитите ми, не успях да повредя Дидо (все пак от техникумна школа идвам - там най-грубата селяния бяха мачовете учители vs. ученици - първите изобщо не си поплюваха). Валката, въпреки обвиненията в мързел се справи отлично, а Шайха си е роден вратар (пък е и голям и трудно заобиколим). Наш Живко обаче не остана по-назад като опази вратата "суха" в много моменти. От звездното ни трио - Коцето, Емо и Жоро - май Емо беше звездата за част от публиката с предизвикателното си облекло ;).

Другата събота ПАК! И ПРЕДЛАГАМ УГОВОРКИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ СЕГА! И НИКОЛА НЕКСТ ТАЙМ НА ЛИНИЯ :lol:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jun 22, 2008 10:38 am

Другата седмица май е по-добре да е неделя, а не събота :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 22, 2008 10:39 am

The self-glorification of sweaty manliness... nothing like it :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Jun 22, 2008 10:46 am

май Емо беше звездата за част от публиката с предизвикателното си облекло .
:oops:

(...ми кат не мога с друго...)