Форумно футболче
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Идеята е за 10ина минути като се съберем да видим училищата в Лозенец. Ако не намерим нито едно (което все пак е леко съмнително, а да не забравяме, че можем да направим и един отбор срещу по-малки дечица
), решаваме - отиваме ли до красно село (тролей/трамвай 7/102 от хемус, с малко късмет сме там за 20 мин, все оше доста преди мача) или пием кафе..

This is it. Ground zero.
Аз и Гибли сме там 
Тя като играч, аз като публика... или май беше обратното

Тя като играч, аз като публика... или май беше обратното

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Maledictus
- Warmage
- Maledictus
- Warmage
Чакай да видя около книжарницата има ли бачкащ магазин да си взема маратонки.
Добавено: Дотука много грозна греда..... След малко ще инспектирам нагоре по "Мадрид".
Е НЯМА ПО-ГОЛЯМ КАРЪК ОТ МЕНЕ! ЯВНО ЩЕ ПОЧАКАМ ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДОКАТО МОГА ДА ПОЦЪКАМ ФУТБОЛ....

Добавено: Дотука много грозна греда..... След малко ще инспектирам нагоре по "Мадрид".
Е НЯМА ПО-ГОЛЯМ КАРЪК ОТ МЕНЕ! ЯВНО ЩЕ ПОЧАКАМ ОЩЕ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДОКАТО МОГА ДА ПОЦЪКАМ ФУТБОЛ....

Last edited by Maledictus on Sat Jun 21, 2008 1:58 pm, edited 1 time in total.
Аз ше си взема от Пиротска, Където Има Избор. Че старите се прокъсаха. И дано да са удобни, че веднага решителен мач. Не ща войнишки пришки.
Значи на спирката под мостя, ОК.
Значи на спирката под мостя, ОК.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Maledictus
- Warmage
Аз нещо такова имах като идея (затва ми трябваше и нечий номер), обаче проблема е, че докато стигна ще стане поне седем, пък докато си ги намеря (45 номер не е лесен) ще трябва вас да ви търся после и май става излишно сложно.....
Бисайдс че бащата довечера заминава за Варна по концерти и май ще се наложи към 11 да отида до нашите (в младост)
Бисайдс че бащата довечера заминава за Варна по концерти и май ще се наложи към 11 да отида до нашите (в младост)