Форумно футболче

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Jun 20, 2008 4:54 pm

Мога ли да помоля някой да ми звънне като се разберете за часа и мястото, че довечера и вероятно утре до някое време ще съм на място без нет
VMITW!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jun 20, 2008 5:11 pm

Ако няма промяна в последния момент, мястото е тук:

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f9049 ... restGo.y=0

Както се вижда от линка, градският транспорт, който ходи наблизо, е автобус 204 и тролеи 2 и 9. Има връзки с автобуси 73, 83 и 102 (кръстовището на Дойран и Гоце Делчев), от там са две или три спирки с въпросния транспорт до мястото (или пеш). Другият начин е с трамвай 7 (Била на България и Тодор Каблешков или на предишната спирка), и оттам пеш през Борово, около 10-15 минути е.
This signature is not yet rated

Trip
Moderator

Post by Trip » Fri Jun 20, 2008 7:05 pm

На мен, честно казано, ми се струва малко нестандартна идеята да ходим до доста далечно (за мен) даскало, без да сме хич сигурни, че няма да е заето. Нещо за някакво сигурно място (зала) може ли да се направи или вече е късно?
Ако е, тогава ше се надяваме даскалото да е празно :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 20, 2008 7:22 pm

Ако не, ше висим мрачно накачулени наоколо и ше ги гледаме все по-лошо докато не го опразнят. Аз съм шампион по тва, сериозно. :twisted:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 12:23 am

За зала няма да стане през уикенда, особено по това време, никъф шанс, заети са от месеци.

Но има по-централни даскала. 120-то на канала до НДК (до спирката на 94 ;р), а до него има още едно с игрище, а и наблизо в Лозенец има още три.

Може и в южния парк тревното, там и да играе някой ше са дечица (и не, нямам предвид онова дето играхме, а едно по-цивилизовано до правителствена болница).
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 12:49 am

Тогава да си чукнем централна среща на НДК и да ловуваме наоколо. Само решавайте по-бръже, че нема врем.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 12:50 am

от ндк е много далеч до даскалото в красно село обаче... ше изгубим час дотам, не е много гот; ако решим така просто няма да ходим дотам. то и до нас (на 10 мин от ндк) има две-три игрища, не че има голям шанс да са фрий по това време.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 21, 2008 12:57 am

Е да де. Аз тва разбрах. Че не ви се ходи дотам и предпочиташ да намерим някъде по в центъра.

Ако е късно затва, да си ходим в Красно село и толкоз.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Jun 21, 2008 8:45 am

Е трябваше да се избира място и аз предложих, никой друг не прояви инициатива - ако има недовлни да си гледат работата :wink: в 142-ро има три (3) игрища, надявам се поне едно да е свободно :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Jun 21, 2008 9:52 am

Обърках се.....

Аз до 18 00 съм на бачкане, така че май отпадам, ама все пак КЪДЕ ва крайна сметка ще е сбирката? (Бтв, открих, че маратонките ми са МНОГО скъсани, така че ще съм тежко обут ако изобщо сколасам от Заимов да стигна навреме.......)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 10:08 am

Стига с тая работа в събота бе, хора.

Добре, аре да го правим утре тогава? В смисъл нали казахме събота заради Валери, но него го няма И в събота...

Утре по-лесно ли ще е за Термита и Базил?
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 21, 2008 10:12 am

Сори пичове. Другата седмица ще съм фрий през уикенда за подобни занимания. :wink:
А дали ще е събота или неделя не виждам голяма разлика Жоре.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 21, 2008 10:15 am

Разликата е, че събота е ДНЕС, че бая хора се скатават и че някои са на работа уви (то не че не може и от 7 да го направим, пак ще има време преди мача май, особено ако сме на ндк?)
This is it. Ground zero.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Jun 21, 2008 10:16 am

Утре съм до 16 00 така че дефинетли.

Добавено: Обаче пък ще бъде УЛТРА тъпо да се отлага организацията, щото утре друг няма да е на линия и прочее недейте променя уговорки заради мене - както писах, евентуално ще джойнна като смяна за дузпите :)
Плюс, че упоменах че ще играя с кубинки вероятно, а те са кофти при ритници в кокалчетата.......

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Jun 21, 2008 11:46 am

Последно, какво стана? Сериозно питам, защото имам да обиколя няколко места (главно да напазарувам това-онова), и ми се иска да знам, че мероприятието ще се състои преди да изляза (което ще стане след не повече от час). Ако не може да се разберем, значи няма да играем и толкова.

Ако го отложите за утре, не ме бройте, защото твърдо съм решил да отида на Витоша, дори и да се наложи да ходя сам (имам да проучвам един по-дълъг маршрут), и честно казано не ми се рискува да си остана в София, и да чакам цял ден всички да се наканят. Нищо лично, ама защо организацията на едно толкова елементарно нещо трябва да продължава със седмици??? :shock:
This signature is not yet rated