Седнах да разпусна за час с нови игрици за бокса.
1. Civilization Revolution - еми прекрасна, не че съм очаквал нещо различно. В рамките на 50 минути не успях да разбера как се деселектира юнит, което не ми попречи да построя 10 чудеса, да се сбия с който може и въобще да бъда прикован пред телевизора както човек може да бъде само пред Цив.
По-особеното за тази версия - страхотните анимации на лидери и адвайзъри, даже говорят на онзи измислен език от Pirates!, много са приятни и оригинални, 4 възможни победи (не помня колко бяха преди), 5 трудности, отключващи се лидери, Hall of Glory, в която отключваш някакви неща, МАСА ачийвмънти, които се отварят през 10 мин в началото...Въобще зарибявка, ама сендбокс стил, никога не съм успявал сериозно да зацикля на тях.
2. Alone in the Dark (новия, колебливите ревюта неме разколебаха достатъчно и го пуснах от любопитство):
а) НЯМА субтитри...
б) след 10 минути игра стигнах до едно място, където се очаква да рапелирам с един кабел по една стена, пазейки се от един ток....Е не успях да разконспирирам контрола, умрях три пъти и изключих бокса....Смисъл...