и аз не съм фен а "Арън ман"- даже обратното -смятам Марвел за дебилизъм от висш тип. затова и не се изказвам в темата за филмитеshayhiri wrote:Тва добре, ма ако не си фен на Iron Man, направо фащай пътя.

Moderator: Moridin
И да го направиш, на теб едва ли някой ще ти противоречи.RRSunknown wrote:и аз не съм фен а "Арън ман"- даже обратното -смятам Марвел за дебилизъм от висш тип. затова и не се изказвам в темата за филмитеshayhiri wrote:Тва добре, ма ако не си фен на Iron Man, направо фащай пътя.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
RRSunknown wrote:Шайха е много по здрав от мене.![]()
щом на него му противоречат не виждам защо с мен да се съгласяват
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
не - по здрав е- аз спрях да тренирам преди 5 години и сега нямам нищо общо с онзи си период.passer-by wrote:RRSunknown wrote:Шайха е много по здрав от мене.![]()
щом на него му противоречат не виждам защо с мен да се съгласяватТака ли? Бях останал с обратното впечатление.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е филма, де, нали ти таман беше казал, че си по филмите.VenomPlague wrote:За комикса или филма говорим?Тва добре, ма ако не си фен на Iron Man, направо фащай пътя.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests