За нещастие ние ше има да си го ЧАКАМЕ с няколко месеца повече от предвиденото. Заради дублажа, да. Тва да видиш, ирония. Да, чак септември, сори. Американците наистина им го пускат още другата седмица, правилно сте разбрали. Тва е положението.
Колкото до Пиксаровите дотук, кефят ме всички, верно са еталон. (Не ме кефи как правят история буквално от нищото - от няква нелепа хрумка дето дори кой знае къв хай-консепт не е - но пък ги правят страхотни.) Карс обаче е несравнимо по-зле от останалите, няма обичайната оригиналност и високо ниво. The Incredibles ми се вижда абсурдно надценен (вероятно и заради омразната ми тематика), както и донякъде Finding Nemo и Toy Story. Едиственият с/у който няма кво да кажа е Monsters, Inc., за него и гласувах. A Bug's Life също много ме зарадва навремето, хубава "фентъзи" история. Вероятно повечето ще гласувате за Ratatouille, щото ви е най-пресен, но колкото и добър да беше, сигурен съм, че има и по-интересни сред досегашните. WALL-E се въздържах да го включа в класацията, макар че има сериозна вероятност да я оглави впоследствие.