Doh.Hayter also wrote a 324 page screenplay adaptation to the graphic novel Watchmen by Alan Moore and David Gibbons. Noted for being a harsh critic of translations of his works to film, Moore said of the script "David Hayter's screenplay was as close as I could imagine anyone getting to Watchmen." However, he was dropped from the project after a disagreement with Universal Studios, and so will not be a part of the upcoming film version.
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
Леле как искам да го видя. Кога се очаква горе-долу да го пуснат трейлъра?ifadriana wrote:Току-що видях най-добрия трейлър, който съм гледала някога! Филмът се казва "Наблюдателите", не зная дали като филм ще е добър, но трейлърът кърти! Когато му изтече ембаргото ще го пусна тук. Сори, просто не се стърпях да споделя

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Валери иска да го види, въпреки че не си е мръднал и малкия пръст поне да отвори комикса преди близо две години. Ама иначе му е МАСА интересно!
Ади, силно се надявам поканата да важи и за след другия четвъртък, ще бъде първата ми работа като изляза от университета за последен път този семестър (надявам се).

Ади, силно се надявам поканата да важи и за след другия четвъртък, ще бъде първата ми работа като изляза от университета за последен път този семестър (надявам се).
Няма 'надявам се', всичко ще е наред, нали сме поела отговорност, а и си искаме КФС-то
. 

Last edited by Elayne on Fri Jun 20, 2008 2:31 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е след филма може и да го пробвам. Поне ще му изтупам прахта от библиотеката.Muad_Dib wrote:Валери иска да го види, въпреки че не си е мръднал и малкия пръст поне да отвори комикса преди близо две години. Ама иначе му е МАСА интересно!![]()

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
The Mutant Chronicles http://www.worstpreviews.com/media.php? ... ce2=poster
Как е възможно филм с такива актьори (а и тематика) ДВЕ ГОДИНИ да чака премиерна дата и да отива бавно, но сигурно към straight to DVD release?

Как е възможно филм с такива актьори (а и тематика) ДВЕ ГОДИНИ да чака премиерна дата и да отива бавно, но сигурно към straight to DVD release?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Quentin Tarantino's "Inglorious Bastards" to be Two Films http://www.worstpreviews.com/headline.p ... 75&count=0
Става му навик вече, трети пореден път. (Макар че Грайндхаузът всъщност беше един филм в Щатите, само нас тука ни прецакаха.
) Но историята звучи като че ще си заслужава, пък и нямам нищо против, ако едната част е поне 2 часа.
Става му навик вече, трети пореден път. (Макар че Грайндхаузът всъщност беше един филм в Щатите, само нас тука ни прецакаха.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.