Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Jun 18, 2008 1:04 am

обясни го на малките деца :wink:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Jun 18, 2008 11:24 am

Xellos wrote:Хвърлих едно око на първите 15 минути от Пандата. Дублажа/превода най-вероятно ше го поусмърти филма ;(
Няма! Точно той ще го продава :wink:
VMITW!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 18, 2008 4:54 pm

Вижте непременно първия: зрелищно и кърваво маршъл артс "фентъзи", което на всяка цена трябва да видя на голям екран.
Първият откъс от Bangkok Dangerous също е в Тайланд и демонстрира евтин, но приемлив екшън в екзотична локация.
Анимацията Болт виждаме за първи път и съдейки по неколкосекундното откъсче, ше е забавен.
Последен е вече познатият ни трейлър, но за първи път пуснат официално с подобаващото оригинално качество и език.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jun 18, 2008 5:05 pm

shayhiri wrote:Вижте непременно първия: зрелищно и кърваво маршъл артс "фентъзи", което на всяка цена трябва да видя на голям екран.
Абсолютно! Дано го докарат! Макар че не вярвам да е по-забавен от първия.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Jun 18, 2008 5:24 pm

абе кво фентъзи, тука дори няма жици. :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 18, 2008 5:26 pm

ifadriana wrote:
Xellos wrote:Хвърлих едно око на първите 15 минути от Пандата. Дублажа/превода най-вероятно ше го поусмърти филма ;(
Факт. НО, няма да е същия филм ;р

Иначе като го догледах установих, че всъщност няма некви характерни и запомнящи се гласове, и по скоро избора на думи от преводача ще е по-решаващ. Така че ще му фърля сигурно 1 гледане и на кино, но в час в който малките изроди ще са си вече в леглата. :mrgreen: Иначе си е убер сладурски филмеца. От сладурско тъпичките нещица с Поука ма се пак DreamWorks :thumbsup:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jun 18, 2008 5:37 pm

Xellos wrote:
ifadriana wrote:
Факт. НО, няма да е същия филм ;р

Иначе като го догледах установих, че всъщност няма некви характерни и запомнящи се гласове, и по скоро избора на думи от преводача ще е по-решаващ. Така че ще му фърля сигурно 1 гледане и на кино, но в час в който малките изроди ще са си вече в леглата. :mrgreen: Иначе си е убер сладурски филмеца. От сладурско тъпичките нещица с Поука ма се пак DreamWorks :thumbsup:
TS-а ли гледа?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 18, 2008 5:41 pm

Scourge wrote:абе кво фентъзи, тука дори няма жици. :)
Пропуснал си "да прочетеш" кавичките. :) Говорех за духа и атмосферата. Освен тва прилича ли ти на стриктно исторически филм?

Тигре, нямат НИЩО общо с първия, освен името, което е фиктивно и ще бъде сменено. А от тва, което видях, за мен ше е точно ДЕСЕТ пъти по-добър. (Първият дори не го пуснаха на голям екран.) Пириъд пийсовете винаги са ми с огромна преднина пред съвременните - при равни други условия - а и този просто изглежда прекрасно. Точно на фентъзи ми го докарва. И то не от фърчащия лигав тип, а точно обратното - сурово, сумрачно и кърваво.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jun 19, 2008 5:41 pm

ifadriana wrote:Току-що видях най-добрия трейлър, който съм гледала някога! Филмът се казва "Наблюдателите", не зная дали като филм ще е добър, но трейлърът кърти! Когато му изтече ембаргото ще го пусна тук. Сори, просто не се стърпях да споделя :D
Поне истинското заглавие да беше дала. Или нарочно? :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 19, 2008 5:42 pm

тс-а да. по диагонал, че все пак ше ръсна за 1 кино.

тоя нема ли кой да го застреля :evil:
http://www.kino.dir.bg/film.php?id=7092

Watchmen - 2009? :)
Last edited by Xellos on Thu Jun 19, 2008 5:48 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Thu Jun 19, 2008 5:43 pm

shayhiri wrote:
ifadriana wrote:Току-що видях най-добрия трейлър, който съм гледала някога! Филмът се казва "Наблюдателите", не зная дали като филм ще е добър, но трейлърът кърти! Когато му изтече ембаргото ще го пусна тук. Сори, просто не се стърпях да споделя :D
Поне истинското заглавие да беше дала. Или нарочно? :)
Watchmen ?

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Thu Jun 19, 2008 5:51 pm

Да.
VMITW!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 19, 2008 5:59 pm

Ето сега вече подпали Никола толкова здраво, че място няма да може да си намери. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jun 19, 2008 6:00 pm

Е това ме изненада! :D Мислех че има още МНОГО време до март. Супер. То се и очаква да е добър.

Ето образите, ако някой ги е пропуснал: http://www.worstpreviews.com/media.php? ... lace=shots

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Jun 19, 2008 6:08 pm

Стига бе! Филм по "Watchmen"?!...
Мдам, май наистина така изглежда!

Дима, не само Никола... не само Никола! :) Че тук даже и история може да се завърти, и психологически сцени има на килограм, а за екшъна хич и изобщо няма смисъл да говоря :) То всъщност психологически сцени има много *повече* от екшъна...

Сега остава само да дебнем кога Адриана и компания ще пуснат трейлъра, че да видя дали изобщо са се опитали да предадат няколкото паралелно вървящи истории :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.