Уговорки за кино
- The Dragon
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ммммда, принципно, ако дойда, бих могъл след това да дам начална скорост на Симеон с возилото
Но ако на Живик ще му е късно... а сигурно и други ще се заинтригуват от мача... знам ли...
А за 18:40 не съм напълно убеден дали ще успея, а определено ми се иска да хвана и началото
Ако сбутам известно количесто работа под килима *и* шефовете не ми намерят нещо спешно за вършене в шест без петнайсет, може и да успея, но не съм напълно сигурен.

А за 18:40 не съм напълно убеден дали ще успея, а определено ми се иска да хвана и началото

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Така, да преговорим:
Мястото е Молът, денят - днес, часът - 19, а срещата - 18:20 пред касите. Който не може, да се обади на някой, който може.
Списъкът с хората, плс ако някой ще идва и го няма или го има, но няма да идва, да си каже овреме, т.е. преди 14
Ади
Валери
аз
Емо
Тънди
Драгън
Живик
Пъгсли
Морви
Пенчев
Николов
Термитов
ЖЕНАТА
Мястото е Молът, денят - днес, часът - 19, а срещата - 18:20 пред касите. Който не може, да се обади на някой, който може.
Списъкът с хората, плс ако някой ще идва и го няма или го има, но няма да идва, да си каже овреме, т.е. преди 14

Ади
Валери
аз
Емо
Тънди
Драгън
Живик
Пъгсли
Морви
Пенчев
Николов
Термитов
ЖЕНАТА
Last edited by Roland on Thu Jun 19, 2008 10:58 am, edited 2 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Ше дойда и аз, но 18;20 нема май начин да закова там, че си имам бая работа в офиса и кой знае кво ше е задръстването тука.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”