Евро 2008 - Австрия/Швейцария

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 17, 2008 2:06 pm

Поредните скучни мачове, които поглеждах с половин око. Добре че имах по приятно занимание. Някак си не съжалявам че ходих на кино вместо да ги гледам изцяло. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 17, 2008 10:02 pm

Да, а Диемата онлайн не работи точно днес...
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 17, 2008 10:11 pm

Е тоя мач вече е решен. :roll: Червен картон и дузпа за Италия... 1:0 за тях.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 17, 2008 10:30 pm

Roland wrote:Да, а Диемата онлайн не работи точно днес...
Бачка си перфектно при мен. :shock:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 17, 2008 10:46 pm

Аз седнах да почина за 15 минути, бачка си перфектно и при мен, правилно прогнозирах за италианците засега

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jun 17, 2008 11:54 pm

Италианците пак се измъкнаха, макар че срещу десет души нямаше как. Според мен дузпата беше пресилена, но е факт, че французите бяха слаби. Също така е факт, обаче, че италианците така и не вкараха гол от игра, нищо че играха срещу десет не толкова добри французи (това с Рибери в началото беше адски кофти късмет). Затова смятам, че всеки трябва да си прави изводите - според мен испанците ще ги попилеят. Аз поне ще викам за Furia espanola, пък да става каквото ще.

Другият мач - ами Румъния на практика игра срещу Холандия 2, и след като и така загубиха с 2-0, направо викам Холандия на финал 8-) Браво на Ван Бастен, явно е направил много силен отбор, и има много равностойни резерви, така че ако сега не станат шампиони, не знам кога.
This signature is not yet rated

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 18, 2008 12:06 am

Типично по испански ще е да отпаднат безславно от някой по-хитър тим, който играе на контри срещу тяхм докато те си разцъкват цял мач топката безплодно след като са газили в предварителната група, така че аз не бих бил толкова сигурен, че ще бият Италия.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jun 18, 2008 12:50 am

Какво да кажа, най-накрая късметът беше на страната на Италия, а и тъпоумието на Доменек също им даде едно здраво рамо. Играе с ляв бек като централен защитник и същият съвсем заслужено беше изгонен (Живик, ако на това викаш пресилена дузпа, не знам на какво ще кажеш чиста). После пък реши да извади Насри и да играе на практика с трима нападатели и нула креативни халфове, въобще на неговия фон и недомислиците на Донадони, който пък го раздаваше твърде предпазливо, си бяха прилични решения. :lol: Ако на Лука Тони му тръгне Испания може и да се опари, пък и те винаги могат сами да се бият. Но каквото и да стане остава кефът, че отново Франция си го получи за реванш за Евро 2000.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 18, 2008 1:14 am

Французите да мрат, но скуадрата не заслужаваше класиране. Остро съм за шпаньолците на четвъртфинала и ше си зема ПУКАНКИ за целта!
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jun 18, 2008 1:19 am

А кой заслужаваше - катеначото на румънците ли? Колчем пуснех техния мач днес се чудех те ли трябва да печелят мача или Холандия, защото почти само пред тяхната врата бяха събитията. :)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Jun 18, 2008 1:34 am

В началото на първенството италианците ми бяха доста симпатичен тим, най-вече заради Донадони и стила, който се опитва да налага.
Сега вече заедно с Португалия ми станаха най-антипатичния тим на Европейското. Не стига, че ореваха света как холандците щели да ги преебат и кой ли не бивш техен футболист и италианско светило не се мазнеше на Бастен и холандците да бият, ами сега и едно благодаря не казаха. Донадони се обяснява какви мъже били, как са се борили и колко заслужавали да продължат.
Мишоци. Заслужаваха си да отпаднат.
Сега ми е интересно само как ще спират Ла Фурия без Пирло и Гатузо, да не говорим за келавата им защита. Ако оставят Сеск, Шави и Иниеста да разиграват коня си, просто Холандия ще им се стори като милосърдна лелка. Испанците винаги се преебават, но точно срещу тази Италия трябва много лошо да им се наредят звездите или оня ненормалния белокос дъртак много да го удари сачмата...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jun 18, 2008 1:50 am

Винаги ме е озадачавала концепцията "заслужаваха да бият/(от)паднат". Изключая съдийските греки, това си е общо взето по-завъртян начин да кажеш "не ме кефят, тия, искам да страдат". :)

Jen
Paragon

Post by Jen » Wed Jun 18, 2008 11:14 am

Мен не ме кефят тия, не искам да страдат, но искам, ако може, да не стигнат до финал/станат европейски шампиони с безобразния си футбол. Отново. :roll:
Франция, милите, мислех, че хора няма да остане от тях до края на мача - тотално се разглобиха. Не че беше само до късмет, ама пък и толкова да не им беше ден.

Холандците обаче са чудесни. Това да не е Португалия, че да пада с 2:0 като е без трима титуляри и няма стимул да се напъва...

едит: Тони е изключително равностоен заместител на Индзаги. Нещо, което смятах за почти невъзможно.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 18, 2008 11:22 am

С това намекваш, че Тони е също толкова бездарен калитар ли? :mrgreen:

Не е бе! ;р

имам усещането, че португалците ще го отнесат от Германия
This is it. Ground zero.

Jen
Paragon

Post by Jen » Wed Jun 18, 2008 11:43 am

Е, хайде, може и да не е ЧАК толкова, ама още по никакъв начин не го е доказал. :)

За последното - то само това остава...
If I never meet you in this life, let me feel the lack.