Добавено: а току-що се замислих и как точно могат да бъдат свързани този аватар, тази титла и това "alcoholic nightmare", с което форумът ме окачествява от известно време насам - и установих, че в някои посоки е по-добре да не мисля!

Moderator: Moridin
Мдам, Calvin и Hobbes е просто гениално!Roamer wrote:Мдаааа... забавно нещо е жувотътТочно тази сутрин, докато четях последните изписания из тази тема, си казах за пореден път "е, титла и подпис сменям, но котурака на Виша от аватара си не би трябвало да има никаква причина да махам"... Малко по-късно, посред тазседмичния събота-късен-следобед, в ръцете ми попадна едно книжле - и вече просто нямаше как да не си сменя и аватара
Добавено: а току-що се замислих и как точно могат да бъдат свързани този аватар, тази титла и това "alcoholic nightmare", с което форумът ме окачествява от известно време насам - и установих, че в някои посоки е по-добре да не мисля!![]()
Байа, снимката ми всъщност не е моята, а на братчето ми близначе. Само че като са ни къпали като бебенца, едното го изтървали и се удавило, но не се знае кое точно, тъй че и до днес не съм сигурен аз ли съм или не съмBaYa wrote:Аз само да се обадя на админите и модераторите, преди да са ме баннали окончателно!В момента нямам никаква наличност на снимки, та не съм в състояние да последвам общия пример веднага. Ще гледам да се снимам и да лепна някоя. Или да помоля майка да прати някоя детска за сканване.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests