За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Locked
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Jun 14, 2008 7:45 pm

Мдаааа... забавно нещо е жувотът :) Точно тази сутрин, докато четях последните изписания из тази тема, си казах за пореден път "е, титла и подпис сменям, но котурака на Виша от аватара си не би трябвало да има никаква причина да махам"... Малко по-късно, посред тазседмичния събота-късен-следобед, в ръцете ми попадна едно книжле - и вече просто нямаше как да не си сменя и аватара :)

Добавено: а току-що се замислих и как точно могат да бъдат свързани този аватар, тази титла и това "alcoholic nightmare", с което форумът ме окачествява от известно време насам - и установих, че в някои посоки е по-добре да не мисля! :plez: :twisted:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Jun 14, 2008 8:01 pm

ifadriana wrote:
Trip wrote:Ади, мерси на патерици за предложението, ама нямаше да се чувствам особено комфортно с твой аватар! :mrgreen:

(то не че се чувствам твърде комфортно с моя си, де....)
Да ти кажа честно, аз също не се чувствам ОК с моя, ама имах облог, та го сложих :mrgreen:
Сложи си и ти някой детски!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 14, 2008 8:45 pm

Ей ме и мен! :twisted:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Jun 15, 2008 12:19 am

Аз съм благодарен на Моридин за повдигнатата тема. Благодарение на нея най-после успях да се себеизразя.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jun 16, 2008 3:59 pm

Аз само да се обадя на админите и модераторите, преди да са ме баннали окончателно! :? В момента нямам никаква наличност на снимки, та не съм в състояние да последвам общия пример веднага. Ще гледам да се снимам и да лепна някоя. Или да помоля майка да прати някоя детска за сканване. :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jun 16, 2008 5:30 pm

Roamer wrote:Мдаааа... забавно нещо е жувотът :) Точно тази сутрин, докато четях последните изписания из тази тема, си казах за пореден път "е, титла и подпис сменям, но котурака на Виша от аватара си не би трябвало да има никаква причина да махам"... Малко по-късно, посред тазседмичния събота-късен-следобед, в ръцете ми попадна едно книжле - и вече просто нямаше как да не си сменя и аватара :)

Добавено: а току-що се замислих и как точно могат да бъдат свързани този аватар, тази титла и това "alcoholic nightmare", с което форумът ме окачествява от известно време насам - и установих, че в някои посоки е по-добре да не мисля! :plez: :twisted:
Мдам, Calvin и Hobbes е просто гениално!

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jun 17, 2008 11:42 am

BaYa wrote:Аз само да се обадя на админите и модераторите, преди да са ме баннали окончателно! :? В момента нямам никаква наличност на снимки, та не съм в състояние да последвам общия пример веднага. Ще гледам да се снимам и да лепна някоя. Или да помоля майка да прати някоя детска за сканване. :roll:
Байа, снимката ми всъщност не е моята, а на братчето ми близначе. Само че като са ни къпали като бебенца, едното го изтървали и се удавило, но не се знае кое точно, тъй че и до днес не съм сигурен аз ли съм или не съм :roll:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 17, 2008 11:49 am

Валери, а нещо бенки, белези от рождение да сте имали с брат ти? :plez:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Jun 17, 2008 12:19 pm

Пенчев, сигурно, но при толкова алкохолен кошмар наоколо - кого да питаш :mrgreen: Верно, защо ни нарочи с тебе администрацията така грозно :?

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Tue Jun 17, 2008 12:38 pm

Ъ?! Аз това с нарочването нещо съм го пропуснал... ама както и да е :)