Не съм тествал паладина още аз, от гледна точка на магето дет ползвам говорех. Толкоз удобно е с шамана поне са да се промъквам бетер роге като не ми се занимава да чиста мобовете преди босчето Абе весела си е игрицата лошото, че бая народ са не може да им каеш и здрасти докат циклят в разни инстанси.RRSunknown wrote:Само да ви поправя -гномката не е розова а лилава
Лошото че на рогетата не мое да им реагираш
Можеш- с паладин или поп много яко да му го подадеш, един приятел играе с дисциплин поп и яде рогита за закуска
А пък най благото като играех с паладина ми беше да срещна някой надъхан маг с AM с МНОГО критикали.
Скромния скил се казва eye for an eye който пасивно връща 30% от всеки критикал към този който каства. Абсолютната благинка ако някой ти направи пиробласт В общия случай остава да достатъчно малко живот за да го доубиеш с един стън и удар.
WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
лоооол, Ян, страшно филмче!! благодаря!
доста се посмяхме тука с мъж ми и на таткото със заспалото на корема бебче
RRSunknown, не ме разбирай погрешно, аз НИКОГА не ганквам!! нападам само когато пред мене някой ганкне съюзнически играч - тогава естествено моментално се включвам и то просто защото не мога да стоя безучастна и да оставя някой да ми умре пред очите без да помогна, пък и така или иначе аз ще съм следващата жертва...
а АМ прекрасно зная, че не е добър спел за ПвП, ама това ползвам, щото в момента ми се налага да съм аркейн-мейдж, за да оползотворя сет-бонуса от 2 парчето Т5, и защото съм силно полезна на рейда за траша в Маунт Хайджал... проблема за опонента бе, че просто имам твърде много +дмж по себе си + фласка...
а за аддоните - ами полезни са ми.. специално Енеми каст бара го предлага и самата игра в опциите си (както Ксели отбеляза, че и той го вижда - явно е активирал опцията), но аз използвам аддона, защото просто ми дава повече полезни неща, като примерно времетраенето на използвания от партито/райда СС (полиморф, сап, баниш), а и отчита времето на респауна на траша към даден бос - удобно при прогрес-рейдовете, където се уайпва с часове и може в един момент току-що вдигналия се траш да ни помете докато се бъфкаме...
доста се посмяхме тука с мъж ми и на таткото със заспалото на корема бебче
RRSunknown, не ме разбирай погрешно, аз НИКОГА не ганквам!! нападам само когато пред мене някой ганкне съюзнически играч - тогава естествено моментално се включвам и то просто защото не мога да стоя безучастна и да оставя някой да ми умре пред очите без да помогна, пък и така или иначе аз ще съм следващата жертва...
а АМ прекрасно зная, че не е добър спел за ПвП, ама това ползвам, щото в момента ми се налага да съм аркейн-мейдж, за да оползотворя сет-бонуса от 2 парчето Т5, и защото съм силно полезна на рейда за траша в Маунт Хайджал... проблема за опонента бе, че просто имам твърде много +дмж по себе си + фласка...
а за аддоните - ами полезни са ми.. специално Енеми каст бара го предлага и самата игра в опциите си (както Ксели отбеляза, че и той го вижда - явно е активирал опцията), но аз използвам аддона, защото просто ми дава повече полезни неща, като примерно времетраенето на използвания от партито/райда СС (полиморф, сап, баниш), а и отчита времето на респауна на траша към даден бос - удобно при прогрес-рейдовете, където се уайпва с часове и може в един момент току-що вдигналия се траш да ни помете докато се бъфкаме...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
Аз пък никога не съм играл с адони- поне докато не станах 70 левел.
Иначе помагат ама дават предимство пред този който ги няма.
Иначе помагат ама дават предимство пред този който ги няма.
Че аз не казал че ганкваш - даже много ми хареса как си пръснала лешара - такива най- ги обичам дето нападат в гръб мирните. Имах един период- вървим двама- аз паладина уж беззащитно ловя риба в Стренгълторн а на 10 метра зад мен приятеля родж на assasination дебне. Колко магове и уарлоци сме избили така не е истина .RRSunknown, не ме разбирай погрешно, аз НИКОГА не ганквам
Благодарна работа е това да лекуваш ближните - хората те обичат и ти се радват... Ето какво направи един колега (малко залитнал към света на сенките, но светите попове прощаваме такива неща) от нашата гилдия.
Жалко, че няма опция да се крият тези капаци. Но пък е добре, че може да скрие човек шлема, че ако и той беше видим, главата на Ланис придобива доста таралежов вид.
- Spoiler: show
Жалко, че няма опция да се крият тези капаци. Но пък е добре, че може да скрие човек шлема, че ако и той беше видим, главата на Ланис придобива доста таралежов вид.
Юда, егоист, луда и wow-холик
хехе, поповете умират млади, разногледи и с нервна криза
Друго е да си котка
Друго е да си котка
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
прекрасно те е "щракнал" Инсомния, мило а и от Близард кога са ни оставяли да сме подходящо облечени просто безумни съчетания, ама търпим заради статсовете
а аз чак сега видях клипчето за шадоу прийста и съм се смяла с глас
ето да го види, който не го е видял:
http://youtube.com/watch?v=jNbFYSXON6Q
а аз чак сега видях клипчето за шадоу прийста и съм се смяла с глас
ето да го види, който не го е видял:
http://youtube.com/watch?v=jNbFYSXON6Q
- RRSunknown
- Elder God
Хахах точно щех да го пускам за поздрав след днеска Чичетата в ложата са края просто
Ползотворен ден днеска ей, падна як колан в Underbog и 4лвл с мискинята после издрапах Мана мана...
Ползотворен ден днеска ей, падна як колан в Underbog и 4лвл с мискинята после издрапах Мана мана...
- PrivateRaio
- Misting
Expiration Date: 21 June 08 21:01 CEST кой фанал фанал ме
Аз си зиам малко почивка са от WOW-a че ми поомръзна нещо ма не и без да си зема на екзалтед дарнасус маунта
Аз си зиам малко почивка са от WOW-a че ми поомръзна нещо ма не и без да си зема на екзалтед дарнасус маунта
ама нямаш НИКАКЪВ късмет
на следващия ден, когато ти изтече акаунта започна Фестивала на Огъня с куест-поредица, дето завършва със съмънването на нов бос (само за времето на фестивала) в Слейв пенс хероик.. който пуска чудесен епичен кастърски стаф, леко безумно изглеждащ
на следващия ден, когато ти изтече акаунта започна Фестивала на Огъня с куест-поредица, дето завършва със съмънването на нов бос (само за времето на фестивала) в Слейв пенс хероик.. който пуска чудесен епичен кастърски стаф, леко безумно изглеждащ