Честит ви петък 13-ти :)
Moderator: Moridin
Излизане до магазина и до пощата, което по принцип трябваше да стане за 30-40 минути, ми отне 2 часа, които хич не мога да си позволя, плюс ядосване 

To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
А колко е според вас, математиците? Според мен варира от веднъж до три пъти годишно, което си е точно "средно 2 пъти".The Dragon wrote:Как я сметна тази вероятност?
По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди? Май трябва да мина на слушалки.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Daggerstab
- Arcanist
Не думай...shayhiri wrote:По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди?

http://www.snopes.com/science/cookegg.asp
Забавен факт - това точно днес го четох.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
А всъщност майтапът е пълен - върху пълния цикъл от 400 години в Грегорианския календар, тринадесетото число на месеца има малко по-голям шанс да се падне в петък, отколкото в който и да е друг ден от седмицатаshayhiri wrote:А колко е според вас, математиците? Според мен варира от веднъж до три пъти годишно, което си е точно "средно 2 пъти".The Dragon wrote:Как я сметна тази вероятност?

Е, сега, разликата във вероятностите всъщност е почти пренебрежимо малка, но все пак я има. Аз като разправям, че е весело

Поредният мит, който всъщност не си заслужава обсъждането, дори и в тази темаshayhiri wrote:По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди? Май трябва да мина на слушалки.

А иначе за самия ден - ами... като изключим това, че десет минути разглеждах логове на пощенския ни сървър, за да разбера защо вчера вечерта не съм получил едно определено съобщение, а на десетата минута видях, че всъщност *съм* го получил и *съм* го прочел и после съм забравил за него, и цапнах глава в стената... и като изключим и една малка простотийка с един сървър за бази данни, за която може и да драсна след малко в Къта на програмиста... всъщност днешният ми ден определено засега е много по-забавен и ми носи повече добри новини, отколкото каквото и да е друго

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Их, те пък подготвени...
(за яйцето и пуканките)
Може би ако направо бях пуснал оригиналната "новина", някой щеше да се хване: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_830761665 Изглежда доста "убедително".

Може би ако направо бях пуснал оригиналната "новина", някой щеше да се хване: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_830761665 Изглежда доста "убедително".

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Maledictus
- Warmage
- BaYa
- Forsaken
Шайх, не се затормозявай повече! Точно тези 2 "експеримента" ги правиха по новините в събота тук - не стана нито един. Което, за мен, не доказва че мобилните са безопасни. А че всеки вярва на всьо що се пише из интернета.shayhiri wrote:Их, те пък подготвени...(за яйцето и пуканките)

Честит ви петък 13, със закъснение! Ще гледам да подраня при следващия, който се пада чаааак февруари 2009 май.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!