Честит ви петък 13-ти :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Fri Jun 13, 2008 4:52 pm

Аз имам гала вечеря и хич не ми пука за петък13. Иначе двама колеги имат рождени дни, и на едното парти съм канена, но няма начин да отида и да проваля първата галавачеря на ненагледния ми:)
И мен ме намокри малко дъжд, ама лошо няма скрих се под навес на Славейков и си купих книга:)

Nyn
Sorcerer

Post by Nyn » Fri Jun 13, 2008 6:19 pm

Излизане до магазина и до пощата, което по принцип трябваше да стане за 30-40 минути, ми отне 2 часа, които хич не мога да си позволя, плюс ядосване :evil:
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 13, 2008 8:31 pm

The Dragon wrote:Как я сметна тази вероятност?
А колко е според вас, математиците? Според мен варира от веднъж до три пъти годишно, което си е точно "средно 2 пъти".

По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди? Май трябва да мина на слушалки. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri Jun 13, 2008 11:02 pm

shayhiri wrote:По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди?
Не думай... :roll:

http://www.snopes.com/science/cookegg.asp

Забавен факт - това точно днес го четох.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Jun 13, 2008 11:05 pm

shayhiri wrote:
The Dragon wrote:Как я сметна тази вероятност?
А колко е според вас, математиците? Според мен варира от веднъж до три пъти годишно, което си е точно "средно 2 пъти".
А всъщност майтапът е пълен - върху пълния цикъл от 400 години в Грегорианския календар, тринадесетото число на месеца има малко по-голям шанс да се падне в петък, отколкото в който и да е друг ден от седмицата :) За справка - едно от споменаванията - http://www.stats.uwo.ca/computing/MatLab/friday13.html :)

Е, сега, разликата във вероятностите всъщност е почти пренебрежимо малка, но все пак я има. Аз като разправям, че е весело :)
shayhiri wrote:По бегло свързана тема: знаете ли, че с 2 работещи GSM-a можете да си напукате царевица за пуканки за броени секунди? Май трябва да мина на слушалки. :roll:
Поредният мит, който всъщност не си заслужава обсъждането, дори и в тази тема :) И, да, гледах клипчето още онзи ден, обсъдихме го с колеги, поговорихме си за физика и енергия, посмяхме се - и в следващите два дни продължавам да попадам на все повече споменавания на този мит из Интернет, на все повече сериозни обсъждания от хора, на които вярвам, и съответно на все повече и повече потвърждения, че май кат' че ли дотолкова разбирам от физика :)

А иначе за самия ден - ами... като изключим това, че десет минути разглеждах логове на пощенския ни сървър, за да разбера защо вчера вечерта не съм получил едно определено съобщение, а на десетата минута видях, че всъщност *съм* го получил и *съм* го прочел и после съм забравил за него, и цапнах глава в стената... и като изключим и една малка простотийка с един сървър за бази данни, за която може и да драсна след малко в Къта на програмиста... всъщност днешният ми ден определено засега е много по-забавен и ми носи повече добри новини, отколкото каквото и да е друго :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 13, 2008 11:32 pm

Их, те пък подготвени... :roll: (за яйцето и пуканките)

Може би ако направо бях пуснал оригиналната "новина", някой щеше да се хване: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_830761665 Изглежда доста "убедително". :P
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sat Jun 14, 2008 2:23 am

баси дъжда ме пра

нищо весело немаше

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Jun 14, 2008 9:05 am

Аз пък цял ден си бях в книжарницата, оказаха ми страхотна чест, вечерта на концерт в НМУ и после в нас (САМ, ЛЕЛЕ) си работих над миниатюрите, щото Аби се прибра при родителите си че да се зърнат....... Май само аз съм доволен от предния ден......

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 12:54 pm

И на мен ми беше супер деня. Ходих на кино, на рожден ден, изобщо пълна програма. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jun 16, 2008 3:54 pm

shayhiri wrote:Их, те пък подготвени... :roll: (за яйцето и пуканките)

Може би ако направо бях пуснал оригиналната "новина", някой щеше да се хване: http://lifestyle.ibox.bg/news/id_830761665 Изглежда доста "убедително". :P
Шайх, не се затормозявай повече! Точно тези 2 "експеримента" ги правиха по новините в събота тук - не стана нито един. Което, за мен, не доказва че мобилните са безопасни. А че всеки вярва на всьо що се пише из интернета. :twisted:

Честит ви петък 13, със закъснение! Ще гледам да подраня при следващия, който се пада чаааак февруари 2009 май.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!