Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 11, 2008 11:15 pm

Не е ебавка....

http://www.imdb.com/title/tt1050160/

Прясно-прясно е даже...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 11, 2008 11:45 pm

Е не е истина. :shock:
До това няма да си доближа никога. Изглежда ужасяващо евтино и мега зле. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 13, 2008 3:41 am

Две много добри новини за екшън жанра тази година.

Гледах най-сетне трейлър за Babylon A.D.. Мачка. 8-) Вин Дизел се завръща триумфално към Ридик персоната си, която го направи известен в Pitch Black (продължението беше жалка работа), а филмът наистина изглежда като най-добрият киберпънк, който съм виждал от... :shock: и аз не знам кога?! Имало ли е изобщо добър киберпънк след Blade Runner?

Другият трейлър изскочи буквално от нищото и е за... Транспортър 3, който трябва да излезе този ноември! :shock: Старите не ми вдъхваха доверие, та ги изпуснах на кино, за което сега много ме е яд, но ше ги вкарам на компа, за да се подготвя за този, в който Стейтъм изглежда все така beefed up & badass. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jun 13, 2008 11:04 am

Пусни трейлърите в темата де. :twisted:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 13, 2008 3:00 pm

Ахм, беше отдавна и кой ги знае де са. Важно е инфото: че единият филм бива като визия и че другият изобщо съществува. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jun 13, 2008 4:13 pm

Не, не е. Ако не намериш трейлър на филма за Ридик ще започна да те ненавиждам особено настървено! :evil:

Баси това е Ридик, може ли без линк...

EDIT: След бърза проверка на имдб установих, че е фалшива тревога, а филмът ХИЧ не е за Ридик, а изглежда като някъв крап сай-фай...

http://www.imdb.com/title/tt0364970/

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Jun 13, 2008 6:08 pm

Боровинкови нощи. Това ще се гледа задължително! :D
VMITW!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 13, 2008 7:46 pm

И от мен, но след Хълка и Явлението. :)

Никола, имах предвид, че тва от Дизел, което мернах в трейлъра, ми блъскаше яко точно на култовия му Ридик в Пълен мрак. Трейлър за филма чаках с нетърпение, защото е точно киберпънк, а аз му се кефя - и защото е точно киберпънк, а те не само, че са адски тъпи почти винаги, а и изглеждат много зле, та исках да знам дали и този ше е такъв. :roll: Сега поне съм се уверил лично, че изглежда съвсем прилично. Оттам-нататък дори да се окаже, че е адски тъп, както обикновено, аз няма да съм на загуба. 8-)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 14, 2008 12:16 am

shayhiri wrote:Моите боровинкови нощи го вкарвам единствено по линията, по която и Холерата (още не съм го гледал, тоя четвъртък) - прожекциите на половин цена. Отивам заради кинематографията на Уонг Кар Вай и не очаквам нищо добро от останалото. На всичкото отгоре ше трябва да гледам и некви скучни западнячки за разлика от неземно красивите актриси в 2046, да речем. Отново, както и с Холерата, 5,5-6,5/10.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 14, 2008 2:48 am

Ммда? And your point is? Oсвен, че съм заковал Холерата на 6/10 - и вероятно същото ше стане и с Боровинките? :)

Сега се сетих, че видях трейлърите и на ОЩЕ 2 екшъна. Пънишър 2 изглежда доста ужасно, но поне не е сниман в Бг като Хитмана, та вероятно ше го гледам. Пък и още не съм гледал първия, за да мога да направя сравнение кой е по-зле.
Death Race със Стейтъм изглежда по-скоро добре. Обаче никва фантастика не е, трябва си ходи при екшъните. Общо-взето - адълт версия на Спийд Рейсъра. :lol: Или Бързи и Яростни, но колите имат вградени тежки картечници.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 14, 2008 9:39 am

Бате, спри да се правиш на инфантил и почни да пускаш трейлъри в темата. Героични тръшкания никому не са нужни, а преразкази на трейлъри, които ни се съобщава, че си гледал, но ги няма тук, са още по-малко нужни.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 9:53 am

Roland wrote:Бате, спри да се правиш на инфантил и почни да пускаш трейлъри в темата. Героични тръшкания никому не са нужни, а преразкази на трейлъри, които ни се съобщава, че си гледал, но ги няма тук, са още по-малко нужни.
+4000

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 12:09 pm

ifadriana wrote:Боровинкови нощи. Това ще се гледа задължително! :D
Така ли? Интересно. :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 9:36 pm

Get Smart изглежда като поредната ебавка с Бонд. Дано този път да се получи. Стив Карел ме кефи като комик. Пък и Скалата участва. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 10:13 pm

Трябва да изгледаме колективно THe Office някой ден, аз съм гледал само първи сезон и е потр...много яко.