След малко ще си напиша и впечатлението от Любовта че ме пуснаха в обедна.

Ето, не е толкова трудно.Muad_Dib wrote:Изгледахме Любов по Време на Холера с майка ми.
Не съм чел книгата, но мога да кажа, че само от филма се вижда, че очевидно е нещо колосално...Тази любовна история ме докара да се вгледам в самия себе си и да се замисля за не едно и две неща в живота ми. Искрено се надявам един ден да я прочета.
Като филм обективно (пак казвам - без да съм чел книгата):
+Невероятна визия; според майка са "уловили Маркес" и атмосферата му горе-долу
+Хавиер Бардем
+Царственото излъчване на Фермина Даса, макар че актрисата не беше нищо особено
+Музиката - може да не е откриване на топлата вода, н просто си те отнася някъде другаде; даже Шакира беше адски на място
+Въобще не усетих, че е 2 часа и 10 минути, дори за миг....
-Актьорите (особено в първата половина) показват потрисащо слаба игра (да, дори и Бардем)
-от 100 километра се вижда, че на книга очевидно е било по-добре и е седяло по "на място", има цели сцени, който във филма изглеждат абсурдно....
Фактът, че в момента се чудя да измисля друг минус, говори сам за себе си.
Трябва да се гледа, особено за нечели и книгата, които няма и да я четат. Това е просто незабравима история.
Според мен, за всеки премиерен филм, за който се очаква да пишат повече от един-двама гледали го, е по-добре да си се пуска отделна тема. За по-скромните премиери спокойно може да се пише ранно ревюнце точно в Кинопрограмата, там му е мястото. (Ако е гледан на комп, доста след премиерата, може да си ходи в общата стикната тема.) Точно въз основа на тези положения реших да спра месечните теми.DELgado wrote:Чудех се къде да си постна мнението за Любов по време на холера и видях че освен в Гледано напоследък (което е по-скоро за неактуални филми) и Кинопрогрма (където само ще разводня съдържанието на темата) няма къде. Та реших да пусна тази тема за месеца. И без това ни очакват доста интересни филми. Въпреки че стария Хълк си има тема вече. Все пак остават Дъ Хепънинг, Уонтед, че дори и Секса и града.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests