П.П. Прослушах всички варианти на "Йовано, Йованке", които може да се намерят в Youtube. Това на Слави и Куку-Бенд е най-доброто, евър.
Moderator: Moridin
Бе, знам ли може тук да идват някакви, които там не са прокопсали... Има една македонка в курса и си изглежда съвсем нормална. А каква хубава албанка видях, съвсем ми разстрои представата за албанците като модифицирани анадолци...Roland wrote:Аз пък честно не съм срещал читав македонец. Особено учещите тук студенти винаги са връх на мързела, скатаването и купонджийството, което както и да го гледаме, е доста тъпа комбинация. Плюс показното женкарство, което като е космато и мургаво, ми иде малко гнусно. И това ви го казва човек, в чиято специалност има КИПЪРЦИ, все пак!
+1.колко хубави туркини имаше в курса ми в университета...
те са едни от най-древните и вероятно най-интересните народи на Балканите. Много учени смятат че са потомци на илирите и за разлика от етническия македонец наистина културното им наследство се простира на хилядолетия. Освен това сред тях има много повече светли и високи хора, отколкото при макетата, и като цяло породата им е като на черногорците, т.е. хубави и снажни. Когато ги настига отоманското нашествие са били предимно католици, а и сега сред населението на т.нар. Дукагинско плато има 1/4 католици...Странно е, но те имат далеч по-положително отношение към българското, отколкото масовия македонец. Извинете ме за лирическото отклонение, май се увлякох...Morwen wrote: А каква хубава албанка видях, съвсем ми разстрои представата за албанците като модифицирани анадолци...
(по данни от пресата)Общината на град Скопие планира "Програма за укрепване на националната идентичност". Част от нея включва издигането на паметници на видни личности и символи с македонски идентитет в квартал "Кисела вода". Между тях, освен Филип и Александър Македонски са:
- Шварценегер в ролята на Тарзан;
- Крали Марко с коня Шарколия;
- композиторите Бах, Чайковски и Моцарт;
- ученият Алберт Айнщайн;
- Уинстън Чърчил;
- футболната топка;
- актьорът Петре Пърличко.
Подкрепям с две ръце. И най-тъпото е че освен че се скатават, не идват на лекции и упражнения, не показват навреме курсови работи и др...ами на всичкото отгоре и преподавателите ги пускат на изпитите и им дават заверките. А кво като ти си се бъхтал цяла година...даскалите се заядат за нещо малко, ще те оставят да повтаряш курса /примерно/, а македонците ще завършат преди ти да си се дипломирал, нищо че сте почнали заедно...Roland wrote:Аз пък честно не съм срещал читав македонец. Особено учещите тук студенти винаги са връх на мързела, скатаването и купонджийството, което както и да го гледаме, е доста тъпа комбинация. Плюс показното женкарство, което като е космато и мургаво, ми иде малко гнусно. И това ви го казва човек, в чиято специалност има КИПЪРЦИ, все пак!
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] and 4 guests