А в Гугъл можеш да си пуснеш search - "free avatars" примерно и да си харесаш нещо някъде.

Moderator: Moridin
Да, ама животът не е справедлив и не всичко, което виждаш, те кефи. И какво - избираш да потъпчеш правата на другия, като му смениш аватара без обективно основание (освен че, както вече разбрахме, не те кефи, което е субективно) или все пак е по-добре да не се държиш като детенце и да се съобразиш малко с другия? И понеже си говорим за аватари, имаш чудесната възможност, която нямаш в много други житейски ситуации - можеш да накараш некефещото те нещо да изчезне без отсрещната страна да прави каквото и да било и без да й се налага да се съобразява с твоите субективни предпочитания. Което откъдето и да го погледна е най-доброто решение за всички.Roland wrote:Гибли, принципно позицията ти "ще правя така, че всичко, което не ме кефи, да не го виждам" мен лично ми е чудовищно чужда. Предпочитам да виждам всичко И то да ме кефи.
аз отначало бях със стандартен щот ме мързеше да си смалявам картинкаXellos wrote:Ех как ми напомня за 100х100 офанзивата в един друг форум тая тема![]()
Има качени бтв /макар и убер залухави/ галерии с аватари и на форума открай време ма надали някой се сеща да ги преглежда от профила.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тя още съществува ма с обратен знакXellos wrote:Ех как ми напомня за 100х100 офанзивата в един друг форум тая тема![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests