Вчера, 19.00, чакам Валката пред касите на Синема Сити. Последни минути чакане, след тях думата "гардероб" никога вече няма да има същия смисъл в речника ми.
Влизаме в зала пълна, ама наистина пълна с кокошки. Мъжете са петима, Валери ги преброи

. На въпроса му "Какво всъщност правим тук" отговарям "Поне можем да обсъждаме момичетата в залата".
Филмът започва. Драги зрителю, просто няма такъв филм! Той не е просто тъп, покъртително тъп е! Някакви жени се вълнуват от някакви рокли, прически и сватби, а основната драма на главната героиня е твърде малкия гардероб в новото им жилище с гаджето й. Като говорим за гаджето, въпросният Тузар е най-антисекси мазният неприятен тип, когото можеха да измислят.
Валери прави живота ми по-забавен, преразказвайки ми въздишките и коментарите на девойките, седящи от лявата му страна и се спукваме от хилежи, но ситуацията в залата става непоносима, когато шепа булченски рокли окупират екрана

.
Някъде към 40-та минута от филма е. Главният герой води главната героиня със затворени очи през апартамент в ремонт. Казвам на Валери, че ако като си отвори очите види
- Spoiler: show
- гардероб
, си тръгваме. Дамата отваря очи и вижда, познайте какво?
- Spoiler: show
- ГАРДЕРОБИЩЕ, по голямо от средностатистически хол! Тя е в рая на гардеробите
Под негодуващите погледи и неодобрителното кудкудякане на залата, с Валери разместваме цял ред моми и с хилежи напускаме залата. Успяхме да се доберем до биричка преди второто полувреме
Заключение Ади: Този филм следва да влезе в графата забранено от закона заедно с розовите ластичета за коса и куклите Барби!
Заключение Валери, цитирам: Най-русият филм евър!
П.С. Справедливостта изисква да се спомене, че имаше и 2-3 смешни смешки, но това не спасява положението. Все пак, не знаем дали не става по-добре след 40-тата минута, но не ми се вярва. Всъщност, след 20-тата чакахме да видим дали няма да стане по-поносимо, но не стана.
Тва е. Биричката след това компенсира мъките.